nedense ben de yazma ihtiyacı hissettim![]()
no pip
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nedense ben de yazma ihtiyacı hissettim![]()
tüp kuyruğu varmış zamanında onun gibi para kuyruğuna mı giriyoruz nedir yaUlan ya eskiden hayal bile edemeyeceğim rakamlar için heyecanlanıyorum şimdi, allah çalışana isteyene veriyor cidden.
Bu gece uyku yok yine
tüp kuyruğu varmış zamanında onun gibi para kuyruğuna mı giriyoruz nedir yauyusanız da uyumasanız da ödeyecekler işte yatın uyuyun.
![]()
kenya lı youtuber gördüm başka işimi yok la![]()
eh bi silver üyelik hediye edersin artık.Benim rakamı sen gör sniper'la pusuda beklersin![]()
Benim rakamı sen gör sniper'la pusuda beklersin![]()
Emin olun sizden daha fazla alıp da usulca takılan bir çok kişi var. Sanırım ilk defa kazanınca böyle bir etkisi oluyor.Benim rakamı sen gör sniper'la pusuda beklersin![]()
Benim rakamı sen gör sniper'la pusuda beklersin![]()
Ödeme gününüzün yaklaşma sebebiyle konu tekrar aktiftir.
Sizden ricam konu altında kazanç paylaşımları veya konuyu amacından saptıracak artistik gösteriler vs. yapmayın.
Emin olun sizden daha fazla alıp da usulca takılan bir çok kişi var. Sanırım ilk defa kazanınca böyle bir etkisi oluyor.
pin gelmedi yaa gelince girsem ne zaman öderler diğer aya mı kalırım acaba.
Pini girdikten 2-3 gün sonra öderler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.