dediğin miktarlar var işleme giren sorun yok yani.. bakalım inşallah sıkıntı yaşamazsın gene..
dedim yeniyse eğer ufaklardan mı başladılar ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dediğin miktarlar var işleme giren sorun yok yani.. bakalım inşallah sıkıntı yaşamazsın gene..
lardada bunun örneklerini görmüştük haklısın hEvet ilk işlem yarım saat önceydi daha işleme girecekler olacaktır. Geçen ay baya geç girenler olmuştu.
geçen ay biraz , geç girdi benimkiler 5 saat faan geç girdi ama şu anda hepsi işleme girmiş ah bide paralar yatsa bugün ne gozel olur.
Geçen ay 1 gün geç girenler oldu.
Zaten 1 günü geçtikten sonra girmeyenlerin yine işleme girmemişti.
Büyük ihtimal yarın sabah Tr saati ile 12:00'a kadar felan yolu var işleme girmelerin.
( bu ayki Tr saati işleme girmeye göre saati yazdım )
İşleme giren herkesin gözü aydın sevindim adınıza..
İşleme girmeyenler için panik yapmak şu an çok erken, eğer yarında işleme girmezse korkmayı başlayın ve acil olarak kanalları patnere taşııyın..
Geçen ay ilk işleme girdiğinde adsenseler 3 tanesi girmişti sabaha karşı geri kanal girmişi arada 5 6 saatlik bir gecikme vardıböle mesajlar görmek istiyorum![]()
flaglamasalardı partnere tasırdım, hala videolar acık kazandırıyor, işleme girmesse bu flagcıların acayip kulaklarını çınlatıcam orası kesin![]()
Yok hocam flag dan değilde ay içersinde adsenseler arasında kanal taşıma yüzünden benim 5 adsense işleme girmemişti tek sıkıntı o bana göre.
Flag olayına gelince adsensede çok oluyor, patnerde ülke engelliyorsun flag ve topluluk baya azalıyor..
İnşallah tez zamanda girer hocam..Ama daha erken gün içersinde muhtemelen girer.. Şu an çoğu kişinin ki girmedi.
Yok hocam flag dan değilde ay içersinde adsenseler arasında kanal taşıma yüzünden benim 5 adsense işleme girmemişti tek sıkıntı o bana göre.
Flag olayına gelince adsensede çok oluyor, patnerde ülke engelliyorsun flag ve topluluk baya azalıyor..
İnşallah tez zamanda girer hocam..Ama daha erken gün içersinde muhtemelen girer.. Şu an çoğu kişinin ki girmedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.