2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milyon kişinin hesabına aynı gün de aynı anda parayı yatırılmasını beklemek saçmalıktır bence.

Bankada çalışan (genel merkez/operasyon) birkaç yakınımdan bildiğim kadarıyla bu EFT olayının gecikmesinde tek suç google'ın çalıştığı banka ile alakalı eğil EFT işlemini onaylayan banka ile de alakalı(türkiye'deki bankalar) yani onlar da EFT'leri müşteri önceliğine göre baya parametresi olan bir sistemle onaylıyorlar. Ödeme sınırını 2 ayda bir geçen aktif olarak youtube ile ilgilenmeyen can sıkıntısından forumda takılan bir üyeden sevgilerle :)

Not:İş bankası/İstanbul hesaba henüz geçmedi

benim 3 hesabım mavi olmadan geldi 1 i de gelmedi hala .

---------- Spam Engelliyici 17:19 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------

İş Bankası Aynı Şube 1 hesaba yattı diğerine yatmadı bu normal mi ?

Aynı şube farklı hesaplar ?

evet normal geçen aylarda bana da benzer bişey olmuştuç. aynı il aynı banka auynı şube biri geldi diğeri 1 gün sonra gelmişti

takılma hocam mavi renge,paranı yatırdık mailina :) parayı sen yedikten sonra dahi olabiliyor onlar.

Yok geçen aylarda mavi oldu olmadı gibi konular vardı da o yüzden merak ettim. 4-5 yıldır sektördeyim şu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

Ödemeler kısmında 'Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...1841 - (TL...,..) gibi yazıyorsa sorun yok demek ki. Bankanın onaylamasını bekleyecez o da yarına kaldı.

Aynı Şube'ye İş Bankası 2'sine yattı 1'i kaldı, biraz mantıksız geldi ama yarın yatar heralde buna da şükür :)

mail geldi simdi bana anasayfaya son ödemeye düştü ancak ödeme geçmişinde hala işlem devam ediyor yazıyor ödemeyi alali 3 saat oldu

Parası yatanlar ve yatmayanlar adsensenin ana sayfasında en son ödeme kısmında ne yazıyor?
Bende geçen ayın son ödemesi yazıyor.
Ödeme gelmedi işbankası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri