2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benden daha şansız bi adam varmıdır ? Dedim sınırı geçiyoz oh be. ama tam 4 kurusla gecemedim sınırı

Kardeş ben ilk kez 4 hane kazandım diyince kazanç paylaşımı yasak diye beni uyarmışsın ama sen net tutar belirtmişsin Limit - 4 Kuruş

Oysa ki benim belirttiğim kazanç 9999-1000= 8999 tane ayrı ihtimal içeriyordu.

Bence kendi yapamadıklarımızı başkalarına yaptırmaya çalışmamalıyız.

Hayırlısıyla bunu da atlattık, artık ayın 22-24 için gün sayacağız, ne kadar da stresli bir iş :D

bir adsense hesabıma 5 katı fazla geldi neden

Son düzenleme:
Tamam arkadaşlar dağılalım Lütfen Konuyu Üste tutmanın anlamı yok .. Sorunu olanlar sorunlarını yazsın .. Yok bu ay az kesmiş o bu ay super gibi mesajlar yazmazsanız Sülalecek mutlu oluruz. 22 aralıkta kazasız belasız kazançlarımızı almak dileğiyle .. herkese bol kazançlar

3 hesapta da kesinlesmis. yalniz bi hata yaptim korktugum basima geldi. 2 telifli bi kanal vardi onu pinsiz adsense hesabina tasimistim kazanci iyi diye. ertesi gun teliften kapandi kanal. kanali tasidigim icin pinsiz adsense hesabinda kesinlesti kazancin yarisi. :)

adsense hesabinda daha ilk aydan 4 haneli kazanc kesinlesti, insallah pini girince odemeyi yaparlar. pin beklemekle gececek 2-3 ayim. :(

bir adsense hesabıma 200 tl beklerken 1000 lira kusur geldi neden

ya unuttuğun kanallardan birinden geldi ya da google sana hediye etmiştir onu sana. bana da zamanında bir ay fazla yatmıştı. yüz tl falan

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

2 aydır ödeme alamıyorum adsenselerim banlandığı için Adsenseyi sonunda onaylattım kısmetse alıcam bu ay :)

%15 kesinti :)

onaylatma derken? pin mi yoksa farklı bişey mi?

%16 kesintiyle atlattık bu ayı 1k üzeri para kesilmiş yaw :D hayırlısı inş. ödemeyi alabilirim yoksa çok koyacak bu ay

ya unuttuğun kanallardan birinden geldi ya da google sana hediye etmiştir onu sana. bana da zamanında bir ay fazla yatmıştı. yüz tl falan

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

onaylatma derken? pin mi yoksa farklı bişey mi?

pin + banka :)

Sonundaaa be kesinti olmadı sonunda ekstradan 250 tl geldi %0 kesinti

%18
%18
%20
%21

Makul kesintiler çok şükür. 7k TL kesinti vallaha az değil yine de :)

2 hafta sonra sağ salim ödemeleri alırız inş hepimiz. heyecan devam ediyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri