AntiBiyotiK
Yasaklanmış
garantiler hesapta , enpara ve yapıkredi beklemede.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 adet 3 haneli hesapta. 4 haneli işleme girmedi. İnşallah oda yatar.
İlk ödememi aldım allaha şükür 6 ayın birikmişi geldi az bir miktarda olsa.
2 Gün önce pini onaylattım Zıraat hesabıma 1 saat önce yatırılmış
arkadaşlar ilk defa bi adsensemde kesinleşmeme gördüm....daha önceki aylarda kesinleşmeyen hesbaı olan arkadaşlara sormak istiyorum sonraki ay ne oldu ? Sonraki ayın kaznacı ile birleştirip ödedimi ?
yokmu bu konuda bilgisi olan ?
4 haneli işleme yeni mi girdi senin dostum ?
Hocam bendeki bi adsense kesinleşmemişti.Diğer adsenseleri riske atmamak için komple sildim.Dün sildiğim adsensenin kesinleşmeyen rakamını hesabıma göndermiş.Çok şaşırdım açıkcası.Yani 1 ay gecikmeli gönderdi parayı.Şu an o adsense ile ilgili sadece sildiğim ayın parası var içerde.Bakalım gelecek ay onuda gönderecekmi?
tahir abi neden sildin ki ? ben silmem çünkü bu ayda 1,500 e felan vurur benımde tahmınım bu ay kesinleşme geç olur , geç olursada geç öder veyada bu ay geçikmesse gelecek ay bu meblağının üzerine koyar öder diye tahmin ediyoprum....
Haklsını hocamda 1k için 25kyı riske atmak istememiştim
Arkadaşımın 1 adsensesi kesinleşmedikten sonra tüm adsenseler sırayla banlanmıştı.O yüzden doğru olanı yaptığıma inanıyorum.
hee durum öle ise yani banlanma olduysa deidğin gibi .....ama benım ki ayrı ip lerde açılan ve ayrı kişilerin üstüne olan 2 ayrı hesap....silmeye gerek varmı sence
Yanlış yönlendirmek istemem hocam.Şahsi fikrim silmeyin.Ama o adsenseye bağlı hiçbir kanalı başka bir adsenseye bağlamayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.