2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk odememı alıyorum allahın ıznıyle belkı gaza gelırım aklımdakı projelerın hepsını yaparım :) o kadar cok sey varki dusundugum ama tek basına sıkılıyor ınsan :) nısamlımada ogretıyorum yaza dugunum var evlenınce bırlıkte youtubeyı cokertecez ıns :)

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

yarından sonra borcsuz bir hayat beni bekliyor
Allah hiç kimseyi borclu bırakmasın. gercekten cok zor. insan huzursuz oluyor. hiç bir seyden tat almıyor.
şükürler olsun kurtulacam yarından itibaren.
allah herkesin gönlüne göre versin

bütün adsensler işlemde :) geçen ay gibi en son ben almam inş :D

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor
şeklinde gözüküyor bende, işleme girdiğini mi anlıyoruz yoksa daha da bekleyecek miyim?

2 adsense işleme girdi, hepimize hayırlı olsun. yarın öğlen 2.5 gibi rahat bir nefes almak dileğiyle :D

Ödeme işlemde. Hepimize hayırlı olsun.

adamları zengin ediyoruz onların bize dua etmesi gerek ama ne yazık ki kapitalist sistem böyle işliyor.

adamları zengin ediyoruz onların bize dua etmesi gerek ama ne yazık ki kapitalist sistem böyle işliyor.

Gün gelir devran döner. Emekçiler kazanır ;). İnternet Kazançları Sendika Kurumu açmak için örgütlenme yapılsa diyorum. Malum okadar kişinin adsense hesabı kapatılıyor sebepsiz. Bunun önüne geçmek için sendikalaşmak şart. Ama tabikide evrensel olmalı.

yarından sonra borcsuz bir hayat beni bekliyor
Allah hiç kimseyi borclu bırakmasın. gercekten cok zor. insan huzursuz oluyor. hiç bir seyden tat almıyor.
şükürler olsun kurtulacam yarından itibaren.
allah herkesin gönlüne göre versin

Sizin adınıza sevindim hocam , inşallah borcunuzu öder ve mışıl mışıl uyursunuz , borçdan daha ağırbir yük , uyku kaçıran bir kabus yok

Sizin adınıza sevindim hocam , inşallah borcunuzu öder ve mışıl mışıl uyursunuz , borçdan daha ağırbir yük , uyku kaçıran bir kabus yok

Sorma bak saat 3 de yattım, 6.30 da kalktım.Uyuyamadım bi türlü :) Şu para elime geçsede bian önce bende borcumu kapatsam.
@prisonbreak bi kokoreç ısmarlarsın artık dayı. :D :D :D

beyler sizdede oluyormu her ay ödeme işleme girme günü ve girdikden sonraki gün eğer yatmassa diğerki gün ne doğru düzgün bunu beklemekten bişey yapılıyor neden uyuyabiliyon bende gece 1.5 gibi yatıp 7.30 gibi kalktım

beyler sizdede oluyormu her ay ödeme işleme girme günü ve girdikden sonraki gün eğer yatmassa diğerki gün ne doğru düzgün bunu beklemekten bişey yapılıyor neden uyuyabiliyon bende gece 1.5 gibi yatıp 7.30 gibi kalktım

bana fark etmiyor.bisürü kanalım kapandı,yenilerini açıyorum kaç saattir yani işimi yapıyorum ve paranın yatmadıgı saatlerde ayaktayım,hala uyumadım şimdi uyumaya gidiyorum.kalktıgımda para yatmış oluyor,gidip çekiyorum :)

bana fark etmiyor.bisürü kanalım kapandı,yenilerini açıyorum kaç saattir yani işimi yapıyorum ve paranın yatmadıgı saatlerde ayaktayım,hala uyumadım şimdi uyumaya gidiyorum.kalktıgımda para yatmış oluyor,gidip çekiyorum :)

Bende öyle yaparım diye geç yattım.Ama uyuyamadım. :D

Sorma bak saat 3 de yattım, 6.30 da kalktım.Uyuyamadım bi türlü :) Şu para elime geçsede bian önce bende borcumu kapatsam.
@prisonbreak bi kokoreç ısmarlarsın artık dayı. :D :D :D

Kokereç ne ki? Seni özdur'a götüreyim pirzola yiyelim.:-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerçekten de bugun ödeme var büyük gün... s4 alacağım. sağlam kampanya bilen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri