Mart icerisinde teliflerden dolayı bircok kanalı g+ ile silmeme ragmen yüzde 17 kesinti olmuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu kesinti oranını nasıl öğreniyosunuz ben göremedim de
hocam bu kesinti oranını nasıl öğreniyosunuz ben göremedim de
bunu yıllık 50 tlye yapan arkadaşlar var ben sana 35tl'ye yaparım.
Arkadaşlar bu ayın 2 sinde benim kanallarım kapanmış. mart ayındaki kazancım kesinleşecekmi ? daha kesinleşmemiş. Herkesinki kesinleştimi ?
Dostum, bu 35 lirayı arkadaşımızın kesinti oranını hesaplamak içinmi istiyorsun.Ayrıca 50tl yapanlar var derken sen yaptırdınmı,konu hakkında kesin bilgin varmı?
Biraz detay verirmisin...
Hocam geyik olsun diye yazdım.İlk sayfayı okusa arkadaş öyle bi mesaj yazmaz insan böyle durumlarda iğnelemek istiyor.![]()
Mesajlarınız yönetimce incelenecek, geyik dahi olsa böyle bir mesaj atma hakkınız yok, buna fırsatçılık denir.Tabi bu benim görüşüm.
İnceleme sonucu tarafınıza bildirilecektir.
Saygılar...
bunu yıllık 50 tlye yapan arkadaşlar var ben sana 35tl'ye yaparım.
Yanlıslıkla proxy ile adsenseye girdim, ban yeme gibi birsey olabilir mi?
Arkadaşlar kazancı kesinleşmeyen kimse varmı yoksa herkesin kesinleştimi ? Bu saatten sonra kesinleşme olayı olabilirmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.