Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim de bir hesabımın kazancı henüz kesinleşmedi. umarım bir kaç güne kesinleşir
hic birisi, sadece kanali baska adsense hesabina tasidim.Sizindeki kanaliniz kapandi yada para kazanmasi kapandi
%0,04 kesinti normalde olmazdı kesinti kanalın para kapanması kapanmıştı![]()
Evet kendim yapıyordum videolarıÖzgün mü çalışıyorsunuz hocam?
İçime su serptinizArkadaşlar parası henüz kesinleşmeyenler varmı acaba benim 2 adsenseden biri henüz kesinleşmemiş![]()
hafta içimi kesinleşir hocam ne diyorsunuzİçime su serptiniz![]()
Aynen hocam. Kanallarim ayin 2 sinde kapanmisti. Veri yok diyor. Eger yatsa 0 mı yazardı ? Rahatlamam gerekiyormu ?yok hiç kesinleşmese bile 0 tl yazması gerek diye düşünüyorum, benimkinde hiç işlem yok diyor sizin ne diyor hocam ?
Ne demek dayı3 martta para kazanmalara kapatılan adsensemde %28 ,herhangi bir sorunun yaşanmadığı diğer hesabımda%17 lik kesinti olmuş,yine de herşeye rağmen güzel rakamlar kendi adımabu vesileyle emeği geçenlere(think,web_script,serkanyt)başta olmak üzere bütün herkese tekrar teşekkürler...
Hocam kanallarınızdan para kazanmalar falan olduysa eğer biraz fazla kesinti yapabiliyor.Benim Aralık ayında 2500 TL den sadece 500 TL kesinleşmişti.Merhaba arkadaşlar öncelikler herkese bol kazançlar. Bu forumda yeniyim. Ama benim kazançta kesinleşti 205 Tl kesinleşen 105 tl. Kanaldaki istatislikten hesaplayınca doğru oluyor. Ama adsensede %50 yakın kesıntı var demek anlam veremedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.