2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan ;pinini girdikten 3-4 gün sonra para hesabına yatar. Ben de nisanda girmiştim pinimi ve 8.nde yatmıştı hesaba.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Bir sorun olacaktı . Adsense youtube gelirler ayın 15'inde kesinleşiyor diye biliyorum ancak kesinleşmedi henüz. Ne zaman kesinleşir?

Beyler Bir sorun olacaktı . Adsense youtube gelirler ayın 15'inde kesinleşiyor diye biliyorum ancak kesinleşmedi henüz. Ne zaman kesinleşir?

tl hesaplar 12 sinde dolarda 15 inde kesinleşiyor diye biliyorum eğer dolarsa akşama kadar kesinleşmesi gerek

Hayır yapmadım da geçerli bakiyeyi o yüzden bekliyorum. Geçerli bakiye 15inde kesinleşmiyor mu?

pin girişi yapmadan 15 olsa bile kesinleşme olmaz Askıda yazar... Pin girişi yaptıktan sonra hesabın kesinleşir..

Bol kazançlar.

pin girişi yapmadan 15 olsa bile kesinleşme olmaz Askıda yazar... Pin girişi yaptıktan sonra hesabın kesinleşir..

Bol kazançlar.
alakası bile yok nerden cıkartıyorsunuz bu şehir efsanelerini. pin girilmiş olsada olmasada tr hesaplar her ayın 12sinde dolar hesaplarda 15inde kesinleşir. eğer kesinleşme olmadıysa kanallarınız kapatılmış vs olabilir. kanallarınızı inceleyin.

senin bahsettigin askıda muhabbeti ödemelere itafen yazılır. yani pin girilmeden ödeme yapılmayacagını belirten bir yazıdır ASKIDA.

ne olursa olsun hesaplar kesinleşir pinle felan alakası yok bu durumun.

alakası bile yok nerden cıkartıyorsunuz bu şehir efsanelerini. pin girilmiş olsada olmasada tr hesaplar her ayın 12sinde dolar hesaplarda 15inde kesinleşir. eğer kesinleşme olmadıysa kanallarınız kapatılmış vs olabilir. kanallarınızı inceleyin.

senin bahsettigin askıda muhabbeti ödemelere itafen yazılır. yani pin girilmeden ödeme yapılmayacagını belirten bir yazıdır ASKIDA.

Bu durumu netleştirmemiz gerikyor.. Benim bildiğim 20 tl yi geçmeden kesinleşme yapılıyor, fakat 20 Tl yi geçtikten sonra adsense pin oluşturuyor ve posta ile yola çıkıyor, pin oluşturulduğu anda hesap Askıya düşüyor, ve açıklamada da ; adres doğrulama yapılmadığı için ödemeleriniz askıya alınmıştır gibi bir ibara yazıyor.. Yanlış mı biliyorum hocam, daha 2 hafta önce doğruladım hesabı..

Bu durumu netleştirmemiz gerikyor.. Benim bildiğim 20 tl yi geçmeden kesinleşme yapılıyor, fakat 20 Tl yi geçtikten sonra adsense pin oluşturuyor ve posta ile yola çıkıyor, pin oluşturulduğu anda hesap Askıya düşüyor, ve açıklamada da ; adres doğrulama yapılmadığı için ödemeleriniz askıya alınmıştır gibi bir ibara yazıyor.. Yanlış mı biliyorum hocam, daha 2 hafta önce doğruladım hesabı..
bilgin dogru fakat eksik. pin ve banka doğrulamaları googlenin sana yollayacagı eftler ile alakalıdır. yani bu dogrulamaları yapmadığın sürece google sana hicbir yolla ödeme yapmaz. ancak bu doğrulamaların yapılması veya yapılmaması adsense hesabındaki kesinleşme durum veya orantılarını etkilemez. doğrulanmış hesapla doğrulanmamış hesap arasındaki tek fark.

doğrulanmış adsensenin parası ödeme zamanında yatar ve hesap sahibi parayı yer:)

doğrulanmamış hesap sahibide adsensesindeki kesinleşen miktara bakıp bakıp iç geçirir:)

Kapatılan bitane kanal var ama zaten asıl kazancım o değildi. 500 izlenme falan olmuştur.Asıl izlenme diğerlerindeydi onlar da kapanmadı. şu an 15 i ancak henüz geçerli bakiye değişmedi bekliyorum

Kafanızı boşuna bulandırmayın.Pin yada banka hesabı girip girmemenizin kesinleşme ile alakası yok.TL hesaplar ayın 11'i akşam, $ hesapları ayın 15'inde kesinleşir.

arkadaşlar ödeme 24 ündemi yapılacak ?

edit: konuda yazıyormuş pardon.

kardes banka hesabinda IBAN istiyor nasil gire bilirim

arkadaşlar bende 1680-1639 = 41 tl kesinti yüzde oranıda 0,02 tl

Hayırlı akşamlar herkese, Arkadaşlar iyi para bırakan bir kanalımı yanlışlıkla silmiştim geçen hafta yeni farkına vardım ve bir şekil açtım tekrar. kesinleşmelerden önce sildiğim için mart ayı kazançları doğal olarak kesinleşmedi ama paranın büyük bir kısmını nisanın ilk haftası bırakmıştı bu kanalım, merak ettiğim kanalı şimdi açtımda nisanın ilk haftasında kazandığım para mayıs 12 de kesinleşirmi acaba ?? teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri