yukarıdan tarih bölümünde 1 mart - 31 mart arasını seçtin mi ?
evet seçtim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yukarıdan tarih bölümünde 1 mart - 31 mart arasını seçtin mi ?
BAN YEMEYEK ABİ :dO zaman fazla kurcalamaKeyfini sür
![]()
Beyler Bir sorun olacaktı . Adsense youtube gelirler ayın 15'inde kesinleşiyor diye biliyorum ancak kesinleşmedi henüz. Ne zaman kesinleşir?
İLK AYI geçirde sonra kesinlşir
tl hesaplar 12 sinde dolarda 15 inde kesinleşiyor diye biliyorum eğer dolarsa akşama kadar kesinleşmesi gerek
TL Hesap ancak kesinleşmiş birşey yok henüz.
hesaba pin girişi yaptınmı , eğer yapmadıysan kesinleşme olmuyorda ondan sordum..
Hayır yapmadım da geçerli bakiyeyi o yüzden bekliyorum. Geçerli bakiye 15inde kesinleşmiyor mu?
alakası bile yok nerden cıkartıyorsunuz bu şehir efsanelerini. pin girilmiş olsada olmasada tr hesaplar her ayın 12sinde dolar hesaplarda 15inde kesinleşir. eğer kesinleşme olmadıysa kanallarınız kapatılmış vs olabilir. kanallarınızı inceleyin.pin girişi yapmadan 15 olsa bile kesinleşme olmaz Askıda yazar... Pin girişi yaptıktan sonra hesabın kesinleşir..
Bol kazançlar.
alakası bile yok nerden cıkartıyorsunuz bu şehir efsanelerini. pin girilmiş olsada olmasada tr hesaplar her ayın 12sinde dolar hesaplarda 15inde kesinleşir. eğer kesinleşme olmadıysa kanallarınız kapatılmış vs olabilir. kanallarınızı inceleyin.
senin bahsettigin askıda muhabbeti ödemelere itafen yazılır. yani pin girilmeden ödeme yapılmayacagını belirten bir yazıdır ASKIDA.
ne olursa olsun hesaplar kesinleşir pinle felan alakası yok bu durumun.
bilgin dogru fakat eksik. pin ve banka doğrulamaları googlenin sana yollayacagı eftler ile alakalıdır. yani bu dogrulamaları yapmadığın sürece google sana hicbir yolla ödeme yapmaz. ancak bu doğrulamaların yapılması veya yapılmaması adsense hesabındaki kesinleşme durum veya orantılarını etkilemez. doğrulanmış hesapla doğrulanmamış hesap arasındaki tek fark.Bu durumu netleştirmemiz gerikyor.. Benim bildiğim 20 tl yi geçmeden kesinleşme yapılıyor, fakat 20 Tl yi geçtikten sonra adsense pin oluşturuyor ve posta ile yola çıkıyor, pin oluşturulduğu anda hesap Askıya düşüyor, ve açıklamada da ; adres doğrulama yapılmadığı için ödemeleriniz askıya alınmıştır gibi bir ibara yazıyor.. Yanlış mı biliyorum hocam, daha 2 hafta önce doğruladım hesabı..
alakası bile yok nerden cıkartıyorsunuz bu şehir efsanelerini. pin girilmiş olsada olmasada tr hesaplar her ayın 12sinde dolar hesaplarda 15inde kesinleşir. eğer kesinleşme olmadıysa kanallarınız kapatılmış vs olabilir. kanallarınızı inceleyin.
senin bahsettigin askıda muhabbeti ödemelere itafen yazılır. yani pin girilmeden ödeme yapılmayacagını belirten bir yazıdır ASKIDA.
ne olursa olsun hesaplar kesinleşir pinle felan alakası yok bu durumun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.