2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı akşamlar herkese, Arkadaşlar iyi para bırakan bir kanalımı yanlışlıkla silmiştim geçen hafta yeni farkına vardım ve bir şekil açtım tekrar. kesinleşmelerden önce sildiğim için mart ayı kazançları doğal olarak kesinleşmedi ama paranın büyük bir kısmını nisanın ilk haftası bırakmıştı bu kanalım, merak ettiğim kanalı şimdi açtımda nisanın ilk haftasında kazandığım para mayıs 12 de kesinleşirmi acaba ?? teşekkür ederim.

adsensenizde o günler gözüküyorsa büyük bir ihtimal kesinleşir.

pinim geldiğinde ödeme gününü beklemeden ödeme alırmıyım ?

kredi kartı borcum birikti banka beni tehdit etti yurda borcum var ödemezsem aileme haber gidecek sevgilim yok(bunu niye söyledim bilmiyorum) Artık gelsin şu 22 nisanda gelse moneycikler bi rahata ersek :D

Hosted account hesabım var 14 şubat 2014 tarihinde pin elime ulaştı pin kodu girdim ve banka hesabımı tanımladım nisan 15 de hesabımın kesilmesi lazım ama heabımda ödenebilir bakiye
279,73 TL
Geçerli bakiye

bu ay ödeme alabilecekmiyim ?

Ekli dosyayı görüntüle 1345

Hosted account hesabım var 14 şubat 2014 tarihinde pin elime ulaştı pin kodu girdim ve banka hesabımı tanımladım nisan 15 de hesabımın kesilmesi lazım ama heabımda ödenebilir bakiye
279,73 TL
Geçerli bakiye

bu ay ödeme alabilecekmiyim ?

Ekli dosyayı görüntüle 1345

ödenebilir bakiye bir nevi kesinleşmiş kazançtır hocam alırsınız.

bende öyle sandım :D ama ilk defa adsensenin parasının işleme girmesini bu kadar çok istiyorum sıkıldım bu ayın sefaletinden :D

1 Gün sonra sanırım işleme girmiş olur :). Bekleyeceğiz mecburen. Bu ay geçmedi birtürlü.

Benim çizgi film kanalım yüzünden adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması 20 nisanda kapandı.Acaba hesaptaki paralar adsense me yatar mı?

Hortlatma Konuyu! Yoksa Ceza Alıcaksın. Mesajımdan Sonra Mesaj Atanlar.

Arkadaşlar müjdeyi vereyim paralar yatmış, gözünüz aydın. ;)

Yeni bir Adsense hesabı açmıştık onun parası yatmış fakat diğer hesaplarda herhangi bir şey yok.

Arkadaşlar müjdeyi vereyim paralar yatmış, gözünüz aydın. ;)

Yeni bir Adsense hesabı açmıştık onun parası yatmış fakat diğer hesaplarda herhangi bir şey yok.

Daha işleme bile girmedi bende, nasıl yatmış olabiliyor?

screenshot or didnt happened

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri