2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burda sadece akbank hesapta iş bankası hesapda garanti hesapta gibi mesajlar görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay olmuştur üyeliğim bu konu ile alakasız yazdığım ilk ve son olacak 2 ayda gözlemlediğim şu ki forumda insanlar çok azarlanıyor adam yazmış maaş kartı olur mu diye bunu bile laf ediyorsunuz çoğunluğu görmüş buraya yazmış kusura bakmayın ama 1 ay önce konu dışı açıp sorduğum soruya bir Allah'ın kulu cevap yazmadı. Siz en iyisi ağzını açanın ağzına vurun yasaklayın foruma da girmesin siz size konuşursunuz.

[MENTION=3657]CeSu[/MENTION]
Olaya nasıl baktıgın onemli ;) senin ve bir cogunuzun baktıgı acı ile benim üstü kapalı vermek istedigim mesajı alması gerekn kişiler aldı yani istediğiniz kadar mesaj yazabilirsiniz zaten serbest bırakılmış

Kendi kurallarına uyamayan bir yönetim var gecen ayki konuda site üzerindeki agırlıgını koyarak kırmızı renginin hakkı vern arkadaslar bu ay free bırakmıslar onumuzdeki ay tekar yasak getirilir canı sıkılınca ban atar yada normal şartlarda banlayamadıgı kullanıcııyı bu konu mazeret gösterir banlar

XXX part gibi sitemiz ne kararı alıcagını bilemiyor bir karar alıyor sonra baktı olmuyor yasaklıyor sonra tekrar acıyor kafasına eserse tekrara yasaklıyor :)

Ama paten olayına gelince gerçekten paten kaymasını bilmiyorum tecrubelerine bizim ile paylaşırsan sevinirim ve her ayın 23 24 arasında bu olayı yaptıgını varsayarak diger arkadaşlara örnek olmana sevindim iyi günler herkese

YANLIŞSAM SEN BENİ DÜZELT KARDŞEİM :

post atmak cez gerektirmiyor değil sadece bu konuda sohbet - muhabbet etmek heycanlarını anlatmak -paylaşmak içi yapılan sohbetler açısından ceza gerektirmiyor demişti serkan .....

Hocam sadece bu konu üzerinden konuştum ben.
Buda Üstadın Yazısı.

Bu Saatden itibaren Ödeme konuları olsun,kesinleşme konuları olsun mesaj yazmak serbestdir.Konularda kilitlenmeyecek hiç bir zaman ve açık kalacakdır ay boyunca.Herhangi bir ceza filanda verilmeyecek uygulanmayacakdır.

Saygılarımla herkese bol kazançlar ,inşallah ödemelerinizi en kısa sürede sorunsuz şekilde alırsınız.

Arkadaşlar ödeme alacak arkadaşlar şüpesiz heyecanlı, özelliklede ilk para alacak arkadaşlar 10 kişilik heyecan yapmış durumdalar.Ortalıgı germek yerine bu heyecana ortak olmak bize yakışan.Bir ay boyunca çalıştık bu günü bekledik, şimdide emeklerimizin karşılıgını almak için bekliyoruz.Sudan sebeplerle kimsenin
moralini bozmayın.
Bu konuya bugün benim ilk mesajım bu, bende ödemem gelmişmi diye merak icerisindeyim 30 dakikada bir açıyorum banka hesabımı bakıyorum.Bu konuya atılan her mesajda ahanda ödemeler yattı diye kasılmıyorum.
Lütfen tartışma çıkarıp, böyle heyacanlı bir günde ağzımızın tadını kaçırmayalım.
Bu konu tartışma konusu degil, etiginizde taşlar varsa, gider adam gibi şikayet konusu açarsınız orada yazasınız, cevabınızıda alırsınız.
Herkeza bol kazançlar, saygılar...

[MENTION=3657]CeSu[/MENTION]
Olaya nasıl baktıgın onemli ;) senin ve bir cogunuzun baktıgı acı ile benim üstü kapalı vermek istedigim mesajı alması gerekn kişiler aldı yani istediğiniz kadar mesaj yazabilirsiniz zaten serbest bırakılmış

Kendi kurallarına uyamayan bir yönetim var gecen ayki konuda site üzerindeki agırlıgını koyarak kırmızı renginin hakkı vern arkadaslar bu ay free bırakmıslar onumuzdeki ay tekar yasak getirilir canı sıkılınca ban atar yada normal şartlarda banlayamadıgı kullanıcııyı bu konu mazeret gösterir banlar

XXX part gibi sitemiz ne kararı alıcagını bilemiyor bir karar alıyor sonra baktı olmuyor yasaklıyor sonra tekrar acıyor kafasına eserse tekrara yasaklıyor :)

Ama paten olayına gelince gerçekten paten kaymasını bilmiyorum tecrubelerine bizim ile paylaşırsan sevinirim ve her ayın 23 24 arasında bu olayı yaptıgını varsayarak diger arkadaşlara örnek olmana sevindim iyi günler herkese
[MENTION=2265]Kiyoshi[/MENTION] hiç umurumda değil yönetim ( yönetimle alakalı ) ne karar veriyormuş kimi kasıyormuş kimi kayırıyormuş beni ilgilendirmez. ha beni ilgilendirmiş olsa neyse en yüksek yetki ücretli bir şekilde alır uğraşırım.
Ben buradaki konuları okur paylaşana teşekkür eder dua eder işime bakarım :)
Belli ki senin yetki ile bir sancın var, bence burada bu kadar sitem etme git yönetimin özelinde yap dil dök :)
Yok bende bilmiyorum paten kaymayı, ( ama sadece paten kaymak ) ama izlemesi zevkli olur, belli ki sen daha yakınsın bu işe boşuna bana laf atma :)

arkadaşlar konu dışına çıkmayın lütfen, ödemesi gelen diğerlerine bildirir olması gereken bu değil mi? ancak böyle bir konu kahvehane muhabbetine döndü ayıptır başka konuda tartışın

Vallahı hocam bu gibi konularda post kasarak :) 2k mesaj gecen ve moderator olan arkadaşlarımız var forumda sonucu nihayetinden nasıl iyibir hizmet verebilir bu şekilde moderator olmuş kişi orasıda tartışılır yarın oburgun yine bu şekilde post kasan arkadaşlar moderator olur yine kendi kurallarını uygularlar madem post kasmak yasal bir kural olmuş madem serkan hocam br aile gibiyiz diyor
@Serk@nYT hocam o zaman moderator seçimlerinide forum oylamasına sunun da herşey adil olsun :)

hahaha
dediğin mesaj sayısı bir tek bende var sanırım...yumi nin mesaj sayısından mod yapıldığını düşünmüyorsan attığın taş bana geliyor.
modlar kadar başınıza taş düşsün,her fırsatta laf söyleme çabası içindesiniz ama bak bakalım o kadar msj içinde kaç tane alakasız msj girmişimdir.bir o kadar da skype dan yardımcı olmuşum,bildiğim konularda yol göstermeye çalışmışımdır.şu her konuda modlara laf söylemeyi bıraksanız sevineceğim...

İnsanların sevinçlerini kursaklarında bırakmaya ne kadar meraklı insan var yahu, bırakın kardeşim insanlar bu konuda gırgır da yapsın muhabbet te, bu kadar kasmaya ne gerek var? Bir ay boyunca verilen emeklerin tadı böyle çıkıyorsa bırakın böyle çıkarsın forumdaşlarımız...ne o öyle çocuk azarlar gibi yarım sayfa yazılar falan. Beğenmediysen forumun başka yerleri de var oraya gidebilirsiniz,kimse Size kendini beğendirmek zorunda değil ki.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam burada aslında söylenmek istenen şu tabiki de herkers heyecanlı bende ilk ödememi alıcam ama bazı arkadaşlarımızın dediği üzere banka hesabımı kontrol ediyorum ve ödeme konusuna bakıyorum şimdi benim gibi 1000 kişi düşünün buraya bakıyor ödeme yatmış mesaj atmışlar diye insanlarda ister istemez üzülüyor bir kaç arkadaşımız böyle düşünüyor, kimse heyecanlarını atmasınlar sevinçleri kursağında kalsın demiyorum. bölüm moderatörü olarak lütfen artık tartışmaları kapatalım daha refah bir forum için elbirliği içinde olalımm.

İnşallah bugün ödemelerimiz yatar, ödemeye alamayan arkdaşlarımızda en kısa sürede ödeme alırlar.

ödemeler öğlen sonuna kaldı beyler......inş 14-15 arası yatar

ödemeler öğlen sonuna kaldı beyler......inş 14-15 arası yatar

İnşallah hocam, fakat içimden bir ses bu bankaların parayı 2 gün daha değerlendirmeleri kararı alamalarıdır. Çünkü 23 Nisan sebebiyle herkes tatil olacağını bildiği için bugünüde kullanabilirler.

zenginlikle alakası yok bu işin bu konu üstünden post kasılması beni sinir ediyor gereksiz gereksiz sorular adam maaş kartına yatarmı demiş ya abi az insaflı olun milyontane konusu var neyin nereye nasıl yatıcagı ile ilgili burda konuya sürekli olarak bişeyler yazınca para yatmıyor ne güzeldi bu konular onceden yatan yatttı der cekr giderdi şimdi ise post kasma konusu oldu gitti

@sende moderatormusun abicim ben mod yazdım oraya

sikinti varsa konuyu takip etmek yerine banka hesabini takip edebilirsin..

Yoksa amacın sadece 3 5 mesaj daha fazla yazmamkmı

vatandaş bana laf atmış açıkça belli :) benim bunu sormam da ben herhangi bir sakınca bulmuyorum. normal hesaplara yattıgını biliyorum bende fakat iş maaş kartı olunca tereddütte kaldım. 2. bir konu açmayı gereksiz bulup buraya yazdım sonuçta ödeme konusu Ayrıca rahatsız oluyorsan da konuyu takip etmezsin bu agresiflik gerginlik ve kendini beğenmişlik durumunu terk etmen dileğiyle.
(bu konudan çıkıp banka hesabını kontrol edebilirsin buraya bakmak yerine madem rahatsız oluyorsun)
iyi forumlar.

modlar kadar başınıza taş düşsün,

Burada kimseye kinim ve nefretim yok ama dunku konu canimi xok sıktigi icin yazacagim.

Dun yazilan mesajlara hakaret uyarsi veren sistemda bir modun bunu yazmasi sadece terbiyesizlik lutfen beddualarinizi kendinize saklayin

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana biri "modlar kadar basiniza tas dussun" sozunun forum kurallarinin kac tanesini ihlal ettigini soyleyrbilir mi acaba

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bankanın Gelen parayı bu şekilde resmi tatili fırsat bilip yada cumartesi pazarı fırsat bilip parayı değerlendirdiği oluyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri