2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz önce enpara müşteri hizmetleriyle görüştüm durumu anlattım sizi kısa bir süre hatta bekletiyorum dedi yaklaşık 4:30 5:00 dakika bekledikten sonra net bir cevap verebilmek için bu konuyu detaylı olarak araştırıp gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler, peki size en geç eft geliş saati kaçtır dedim 17:15 dedi, yarın öğlen gibi yatan eft olursa bu resmi tatil olması nedeniyle bir gün sonra mı hesabıma yansır dedim doğrudur yarın resmi tatil olduğu için bir gün sonra ödemenizi alırsınız dedi.

yani bugün öğleden sonra yattı yattı, yatmadı 24 ü sabahı kesin ücretlerimizi alırız diye düşünüyorum. detaylı bilgi için aradıklarında da cevap yazacağım.

Herkes parayı alamazsa ölecek kadar sabırsız nedense :) Gelecektir kısa zamanda

Biraz önce enpara müşteri hizmetleriyle görüştüm durumu anlattım sizi kısa bir süre hatta bekletiyorum dedi yaklaşık 4:30 5:00 dakika bekledikten sonra net bir cevap verebilmek için bu konuyu detaylı olarak araştırıp gün içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler, peki size en geç eft geliş saati kaçtır dedim 17:15 dedi, yarın öğlen gibi yatan eft olursa bu resmi tatil olması nedeniyle bir gün sonra mı hesabıma yansır dedim doğrudur yarın resmi tatil olduğu için bir gün sonra ödemenizi alırsınız dedi.

yani bugün öğleden sonra yattı yattı, yatmadı 24 ü sabahı kesin ücretlerimizi alırız diye düşünüyorum. detaylı bilgi için aradıklarında da cevap yazacağım.

Alayı üçkağat inanırım paraların perşembeye sarkacağı düşüncesine ..Hiç unutmam bırak şirketi şahısdan bire bir param gelmişti yurt dısından ve hesabımda para göründüğü halde taksim garanti şubesi beni sallamaya çalışmıştı yarın fln alabilirsin vs diye abuk sabuk mazeretler sundular hep,bankacı çocuğu ( memur ) olduğum için yemediler biraz hır gür çıkardım aldım anında 10 dk içinde paramı :D çay kahve ikramlarıda cabası olmustu 20 bin civarı bi rakamdı

Peki arkadaşlar adsenseye girdiğimiz de bu para yolandıysa Kesinleşmiş kazançlardaki miktar gözükmez değil mi hala gözüktüğüne göre para daha yollanmadı mı oluyor karışık bir soru sorma şeklim var farkındayım Yani parayı google yolladığında kesinleşmiş kazançlardaki miktar değişecek mi ?

Alayı üçkağat inanırım paraların perşembeye sarkacağı düşüncesine ..Hiç unutmam bırak şirketi şahısdan bire bir param gelmişti yurt dısından ve hesabımda para göründüğü halde taksim garanti şubesi beni sallamaya çalışmıştı yarın fln alabilirsin vs diye abuk sabuk mazeretler sundular hep,bankacı çocuğu ( memur ) olduğum için yemediler biraz hır gür çıkardım aldım anında 10 dk içinde paramı :D çay kahve ikramlarıda cabası olmustu 20 bin civarı bi rakamdı

hocam meblağ büyük olduğnunda önceki mesajlarımda dile getirdim. siz 20 bin demişsiniz ben trilyon diyorum türkiye genelinde ytden gelen para :D kat 1 günü bırak 1 saat bile yeter onlara ama bankalar hep pragözdür :D

Peki arkadaşlar adsenseye girdiğimiz de bu para yolandıysa Kesinleşmiş kazançlardaki miktar gözükmez değil mi hala gözüktüğüne göre para daha yollanmadı mı oluyor karışık bir soru sorma şeklim var farkındayım Yani parayı google yolladığında kesinleşmiş kazançlardaki miktar değişecek mi ?
hocam ödenebilir kazanç kısmında bankanıza yattığında, orada son başarılı ödeme yazar, ve bankaya yattığı tarih ve tutar yazar.

Google ödeme yapacağım zaman bende böyle yapacağım diyeceğim ki araya hafta sonu girdi işte ne bileyim araya resmi tatil girdi geçmiş olsun diyeceğim. :D

öğle molası bıtti bankaların iş başladı hadi hayırlısı bakalım :D

benim genelde ödemelerim hep 1 gün sarkıyordu sabahında yatıyordu, hiç gününde almadım.. inş bu sefer böyle olmaz :) (Garanti bankası)

Paralariniz banka hesaplariniza gonderilmis, hesaba bugun veya Persembe gunu gecmesinin ne onemi var. Haydi birkac kisinin bugun veya yarin acilen nakit paraya ihtiyaci olabilir, ancak herkesin boyle sabirsizlikla beklemesi pek iyi birsey degil.

Paralariniz banka hesaplariniza gonderilmis, hesaba bugun veya Persembe gunu gecmesinin ne onemi var. Haydi birkac kisinin bugun veya yarin acilen nakit paraya ihtiyaci olabilir, ancak herkesin boyle sabirsizlikla beklemesi pek iyi birsey degil.

dostum adamların heycanını mazur gör.adamlar ilk defa ödeme alacak onun heyecanı var :) zaten düzenli ödeme alan adamlar sadece konuyu izliyor.ödeme yaptığında yazıyor en fazla :)

Ben googledan gelen parayla yaşıyorum, ailemden para almıyorum ve şuan 12 lira param kaldı. Neden paranın hemen gelmesini istemeyeyim ki?

Aklımda duracağına, cebimde durusun arkadaş...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri