2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derdim paranın yatması değil aslında

24ü yatsada olur ama şimdi yatarsa ve hemen çekemzsem ehsap işletim ücerti eksilecek hesaptan, ben o para kesilmeden parayı çekmenin derdindeyim o yüzden diken üstündeyim
4-5 hesap olunca miktar yüsek oluyor hesap işletim ücretinde

aarkadaşlar ben işemde filanda demiyor ssadecce geçerli bakiye 298 tl benim bir şey yapmama lazımmı ödeme için

aha suan otomotik ödeme işlemi devam ediyor diyor sizdede öylemi

bende de şöyle bir şey yazıyor 21.Nis.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ... ilk defa ödeme alacağımda ne oluyor biri açıklayabilirmi aceba ?

Yarin 23 nisan, persembeye kaldi odemeler :)

bende de şöyle bir şey yazıyor 21.Nis.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ... ilk defa ödeme alacağımda ne oluyor biri açıklayabilirmi aceba ?

ödeme işleminin devam ettiğini söyluor...normal bir durum ödemeyi aldıktan sonrada belirli bir süre öle yazcak sonra ödendi yazcak...herşey normal herkezde böle yazıyoru şuanda yani

Pazar günü bile yatıyorsa arkadaşlar 23 nisanda da yatar :) ayrıca bizim paralar için banka onayı online şubeden yapılıyor. gece bile yatabilir maaşlarımız. Benim tahminim akşam 10 da yatmış olur :)

Arkadaşlar artık kimseyi ümitlendirmenin anlamı yok net olarak perşembe günü herhangi bir saatte ödemeler tamamlanmış olur.

Pazar günü bile yatıyorsa arkadaşlar 23 nisanda da yatar :) ayrıca bizim paralar için banka onayı online şubeden yapılıyor. gece bile yatabilir maaşlarımız. Benim tahminim akşam 10 da yatmış olur :)

her bankanın eft saati vardır mesai saatleri dşında veya hafta sonları hesaba eft gelmesi imkansızdır. şu durumda paraların en yakın gelme tarihi 24 nisan.

Bugün yatmadığı için, yarın Resmi Tatil olduğu için Perşembe günü ilk sırada bizim havaleler olacak. Muhtemelen öğleden önce yatar. Herkesde sağlam bi kahvaltı yapar umarım :)

Perşembe saat 10 gibi hesaplarda olur arkadaşlar.

Bu nasıl iş anlayan beri gelsin, bir kısmına yatarken neden bazılarına yatmıyor? Hepsi tek merkezden yollanmıyor mu (Citibank)?paralar şubede de onlar mı salladılar perşembeye,lâ havle....

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl iş anlayan beri gelsin, bir kısmına yatarken neden bazılarına yatmıyor? Hepsi tek merkezden yollanmıyor mu (Citibank)?paralar şubede de onlar mı salladılar perşembeye,lâ havle....

kardeşim en başından beri söylüyorum konuda paralar bankaların insiyatifinde hızlı yatıp yatmaması, adamlar tatili de değerlendirip "millet tatil ya para yatmaz" düşüncesiyle işliyorlar paraları.

kardeşim en başından beri söylüyorum konuda paralar bankaların insiyatifinde hızlı yatıp yatmaması, adamlar tatili de değerlendirip "millet tatil ya para yatmaz" düşüncesiyle işliyorlar paraları.

Öyleyse ben şimdi bunlara küfretsem haklı değil miyim :@ ayıptır ya bu kadar kişiyi bekletmek, neyse lan bankalar birgün beter olduğunuzu da görürüz inşaallah.

Ooooof of... konunun son postlarını biraz okudum da. ne garip di mi? Sanki yıllardır adsense ödemede
''bi ödüyor bi ödemiyor'' şekli yapmış..Bu zamana kadar işleme giren parasını alamayan oldu mu?? OLMADI.
konuya post atarsın ''hala yatmadı'' felan dersin.. anlarım! -- Ama tartışmaya ne gerek var kardeşim ya..

öğleden önce yatar dediniz yatmadı 15.30 dediniz yatmadı şimdi biri çıkmış bu akşam 10'da diyor..ilk defa ödeme alacak arkadaşları veya acil paraya ihtiyacı olan arkadaşları ümitlendirmekten vazgeçin!

Ödemeler 2 aydır 1 gün geç geliyor.Bu da 3.ay oldu bundan sonra gece işleme girse dahi 23.ünde yatacak demek ki,herkes buna hazırlıklı olsun!

Ayrıca anlamadığım bir nokta daha var.Bu konu ytparanın en heyecanlı en zevkli konusudur.11 akşamında ayrı bi tadı var,21 akşamında ayrı,23 sabahında ayrı...
Öyle mesaj atarsan banlarım,yok post kasmayın felan gibi sözler hiç yakışmıyo..HİÇ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri