2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen oyle zatende yatmayan arkdaşlar olduda bir sorun olur mu acaba diye 3.5 işçersindeyim borç kapatıcam bu ayda ilgine teşşekürler

Bu ay yeni baslayanlar yada yeni odeme almaya baslayanlar icin borc kapatma ayi. Gelecek aay da bodrum da tatil yapma parasi :-) ;)

banka hesabıma baktım para yatmamış? yattı mı hesaplara paralar sizin?

beyler paralar bankada bekliyor şuanda :) "En son ödeme 22 Nis 2014" banka onayladığı anda paralar hesapta hadi hayırlı olsun :)

sorun orda işte,adsense gönderdi de banka bize verecekmi? :) yani yarın büyük ihtimalle bankamatikten elimiz boş dönücez,ertesi gün alırız ancak.

aynen ya benimde yattı gözüküyo ama hesapta 34 tl vaar ahh öğrencilik işte :DD

evet arkadaşlar. Ezbere konuşanlar hoşunuzamı gidiyor arkadaşlar çok bilmişlik yapmanız. Ben ne dedim :) Param hesabımda. Sizinde öyledir sanırım. Kimin yazdığını okuyun sonra yorum yapın.

hocam bize gelen giden yok yanlış anlamayın. arkadaşlar bana öyle dediği için ümidimi kesitm

Yattı görünsede gelen-giden para yok.
Yarın resmi tatil.
24 Nisan paralar cepte.
Bu kadar basit.

Adsense hesabıma çok şükür yatmış arkadaşlar param,ancak malum banka yatırmamış işlememiş halen.En kısa zamanda hesabına henüz yatmamış arkadaşların darısı başına diyor bu aylık ödemeler konusunu kapatıyorum şahsımca.Hepinize bol kazançlar şimdiden güle güle harcayın.
Not: Garanti / Bursa

evet arkadaşlar para yattı şimdi mail geldi banada... muhtemelen hesaba geçmeyecek.. (garanti-istanbul)

Para yattı. Perşembe elimizde olur. Hadi herkesin gözü aydın :).

Benimde yatnis yarin elimde olur sizde persembeyi bekleyin yarini unutun:D

adsensem para yatmış gözüküyor dekont da var ama nedense banakada gözükmüyor parası yatan bu durumda olan varmı?

arkadaşlar paranız banka havuzundadır banka çalışanları çalışmaya başladıklarında gelen paraları sahiplerinin hesaplarına aktaracaktır rahat olun inşallah :) 23 nisan bugün tatil malüm çogu yer

son ödeme başarılı yazıyor hesap hareketlerine baktım para yatmamış bugün tatil oldugndanmı yatmadı yarın yatar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri