2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte buuuuuuu :)

bu konuyu görmeye bayılıyorum! her geçen ay kazançlar katlanıyor inşallah sorunsuz alacağız :)

Hocam bence sorun bizim bankalarda değil. Örneğin geçen ay tüm bankalar mı bekletti. Hiç sanmıyorum. Hepsi aynı seyi düşünmüş olamazlar. Citibank paraları 24 nde yolladı bizim bankalara gelince direkt onaylamaya geçtiler. Çünkü tüm bankalar ödemeleri aynı anda geçmeye başladı. Bence parayı bekleten Citibank

Abd bankası bu. 2 günde kimbilir kaç para kırıyor. Onlar yaş tahtaya ayak basmazlar.

son 5 gün kaldı ve bende ilk 4 haneli kazancımı alıcam adsenseden. İnşallah bir aksilik çıkmaz. :rolleyes::rolleyes:

Konuyu biraz okudum dahada okuruz zaten.
Gözler [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocamı aradı.

Daha yazarız buralara.
bu başlık bizim yaşama sevincimiz.

XXXX rakam para vardı kanal kapatıldı nisan ayında acaba ne kadar kesinti olur

9 aydır bu işteyim bu ay en yüksek kazancımı alacağım, 4 haneli olarak, az daha gayretle 5 haneli olacaktır inş...
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Beyler bana bu ay baya yuksek para geldi ama kanal teliften kapandı azda olsa biseyler gelirmi acaba?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar;

Nisan ayı kazancım 4 haneli oldu fakat mayısın 1-2 gibi hesaplarım para kazanmaya kapandı nısan ayı ıcındede cok fazla izlenme ve tıklanma olmayan 4-5 kanalım kapatılmıstı teliften dolayı para kazanmaya kapatılan kanallarımı ayırdım adsenseden kesinti çok fazla olurmu, ödeme alabilirmiyim fikri olan veya bilgisi olan varsaa bilgi verebilirmi ?

Beyler sakin diycem bi miktar kesintiyle alırsınız diycem ama sonra hayal kırıklıgına ugramayın,şahsen bir tecrubem oldu '' kanallar para kazanması kapandı,kanallarımın gmail baplantılarını sildim,sıkıntı cıkaran kanalı kökünden sildim yani '' ona rağmen yeni açtıgım kanallar harici para kazanması kapanan kanallarımın hiç birinden zırnık kuruş almadım..Umarım sizler alırsınız.

verdigin bu guzel haber için çok teşekkür ederim :D çok mutlu oldum :D inşallah verirde parayı hayal kırıklıgına ugramayız ama ben hiç gelmicekmiş gibi bekliyorum belki birkaç kurus gelir diye bekliyorum nısan ayından

İnş gelir dostum da bir güzel gangamstyle dansı yaparsın :D ben arada yapıyorum para geldiğinde tavsiye ederim sitres fln kalmıyo :D

yapmıcagım dans kalmicak dostum inşallah boyle sıkıntı yaşayanların hepsinin parası az kesıntılerle yatar.

inşallah bekliyoruz bu ay güzel olacak gibi

Arkadaşlar, para kazanmalar haricinde kapanan kanallarınızın parasını %15 - %25 arası kesinti ile alırsınız.
Fakat para kazanması gidipte silmek zorunda olduğunuz kanallarınız var ise, işiniz şansa kalmış demektir.Bazen normal kesinti ile, bazen yüksek kesinti ile, bazen de hiç alamıyabilirsiniz.

Umarım hepimiz hiçbir kesinti yaşamadan tam olarak alırız paralarımızı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri