2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsense senin gözünü seveyim . 3 Teliften kapanan kanalın bile parası kesinleşmiş . Partnerin gözü kör olsun telifsiz kanala bile ödeme alamıyorum 3 aydır . Adsenseden şaşmam artık . Varsın videoların yarısı ünleme takılsın . Varsın daha az kazanayım .

aynı sorun bende var 2.6 dan 1.6 kesınleşti kanalı taşıdım telif geldi diye sonra kanal kapandı normalde %21 lerde kesinti oluyor

tavsiyem zor durumda kalmadıkça kanallarınızı taşımayın

299 lira kesinleşmiş var odemeyi buradan mı ayarlıyoruz sadece

Ödeme planı

Aylık
(250,00 TL eşik)YapılandırKazançlar 250,00 TL tutarını aştığında, bir sonraki uygun tarihte ödeme alacaksınız. Ödeme almak için başka herhangi bir işlem yapmanız gerekmez.

en az bu ay kesinti oldu bende %12 gibi bir kesinti olmuş Şükür.

Herkese bol kazançlar arkadaşlar...

%0 Kesinti var çok şükür herkese hayırlı kazançlar

9 adsenseden 8 tanesi kesinleşmiş 1 tanesi beklemede bu ay kendi rekorumu kırdım

Neyi nereye taşıdın bilmiyorum ama o kanal etkilemiştir.

Şimdi kazanç adsensede bi noktaya geldiğinde kazandıran kanalı 2. Adsenseye bağladım kazancı bölmek için. Demek o kanalın tüm kazancı o 2. Adsense ye taşındı. Peki bi sıkıntı olurmu bu durumda. önlem almaya çalışırken batırmayalım?

Telgraf yoluyla gönderilmiştir. -Dapadalk

Şimdi kazanç adsensede bi noktaya geldiğinde kazandıran kanalı 2. Adsenseye bağladım kazancı bölmek için. Demek o kanalın tüm kazancı o 2. Adsense ye taşındı. Peki bi sıkıntı olurmu bu durumda. önlem almaya çalışırken batırmayalım?

Telgraf yoluyla gönderilmiştir. -Dapadalk
Olmaz.

beyler aktardıgım adsenseye baktım butun para ona yansımıs keyfım yerıne geldı hıc korkmaya gerek yokmuş :D

Arkadaşlar ben kesintiyi geçtim benim kazancın üzerine +20 tl koymuşlar bi sıkıntı olurmu acaba.?

%23 oranında bi kesinti gerçeklesti genele baktıgımızda ve %60 civarı kanalım topluluktan dolayı kapanmıstı buna ragmen kesinti oranı bu oldu demekki kanal topluluk yesede içindeki parayı veriyolarmıs :)

Benim de Nisan ayının ortalarında para kazanmalar komple gitmişti. 160 TL vardı. 130 TL kesinleşmiş. Çok şükür hepsininin üstüne suda içebilirdim.
Daha iyisi olur inşaallah. Allah herkese kazandığı parayı hayırlısı ile harcamayı nasip eylesin beyler. Gözünüz aydın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri