2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar, pek kullanmadığım bir adsense hesabıma baktım, ödeme kesinleşmemiş, ödemeler kısmında nisan ayı için "hiç işlem yok" yazıyor.
Beklemem mi gerek acaba, hiç geç güncellendiği oluyor mu? Yoksa bu ayki kazançtan ümidi keseyim mi?

Benim de Nisan ayının ortalarında para kazanmalar komple gitmişti. 160 TL vardı. 130 TL kesinleşmiş. Çok şükür hepsininin üstüne suda içebilirdim.
Daha iyisi olur inşaallah. Allah herkese kazandığı parayı hayırlısı ile harcamayı nasip eylesin beyler. Gözünüz aydın.
Kardeşim şu an aynı durumdayız ayın 17sinde 160tl olmuştu para kazanmalar kapandı sildim kanalları 131 tl kesinleşmiş :)

% 22 kesinti var buna şükür.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinti oranı için basit hesap, Analytics de ne yazıyosa kur farkından kaynalanan küçük bi farkla birlikte, o kesinleşiyo, ;)

benim kazancımın üstüne de 500 tl eklendi. dediğin adam hak ettiği için 1150 kazancı olmuş. videosundan çıkan reklamda birisi belki kredi almıştır ya da ev adsense de satıştan pay vermiştir. bence ortada hata yok sonuçta çoğu kişi kopya çalışıyor ve youtube de sana sabit gelir verecek gibi lüxü yok problemin çalıştığın kategori ile alakalıdır.

ilk ödeme inşallah %19 kesinti hesapladım 221 tl kesinleşen sağlık olsun

Youtube TR'de kapalı olduğu için en düşük kazancımı alıcam. 5'de 1 oranında bir düşüş oldu. Sağlık olsun :)
%18,5 kesinti var.

%17.2 kesinti yapılmış.Hayırlı Olsun Buna da Şükür :)

%20 kesinti bekliyordum.+1k kıyak geçmiş yt

Benim ilk ay %20 kesinti ile paramizi alicaz ins. Xxxx rakamli paralara ins. arkadaslar..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar benim flagtan kapanan bir kanalım vardı. Şimdi baktım onun Nisan ayı kazancı kesinleşmiş. Ben o kapanan kanalın google hesabını kökten komple silersem kesinleşmiş kazanca zarar gelir mi ?

Bu arada kesinti %16 olmuş arkadaşlar kanalı flagtan kapanan varsa korkmasın :D

benim ilk ay 3 kez para kazanma kapandı % 20 ikinci ay hiç kapanmadı %13 bu ay 1 defa kapandı %55 :S neler oluyor anlam veremiyorum ya

Arkadaşlar benim flagtan kapanan bir kanalım vardı. Şimdi baktım onun Nisan ayı kazancı kesinleşmiş. Ben o kapanan kanalın google hesabını kökten komple silersem kesinleşmiş kazanca zarar gelir mi ?

zarar geleceğini sanmıyorum, bende telif gelen kanalları hep komple siliyorum, %20 kesinti oldu bu ay..

hocam nasıl anladın ki tek kanal tek adsense o da kapanan kanalın mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri