2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay para alamayacağım ama 158 liradan 153 lira kesinleşti :D

Kanalım kapanmıştı 500 Lira kesinti olmuş :mad:

para gelen kanali neden riske atiyorsunuz anlamiyom baktiniz uyari geldi hemen o kanaldaki videolari ozele alin hic olmazsa tek bi sansiniz kaldiginda kanali riske atmamis olursunuz tabi bilmiyom simdi kanal direk uyari almadanmi kapandi ok 1 den fazla uyari yedikten sonrami kapandi 500 lira az para degil yazik olmus 300 lira daha koysan al sana bi asgari ucret ben bakiyom kanali 1 den fazla uyari geldiyse direk videolari ozele aliyom hepsinde hic olmazsa onceki kazandigim paralari riske atmamis oluyom

para gelen kanali neden riske atiyorsunuz anlamiyom baktiniz uyari geldi hemen o kanaldaki videolari ozele alin hic olmazsa tek bi sansiniz kaldiginda kanali riske atmamis olursunuz tabi bilmiyom simdi kanal direk uyari almadanmi kapandi ok 1 den fazla uyari yedikten sonrami kapandi 500 lira az para degil yazik olmus 300 lira daha koysan al sana bi asgari ucret ben bakiyom kanali 1 den fazla uyari geldiyse direk videolari ozele aliyom hepsinde hic olmazsa onceki kazandigim paralari riske atmamis oluyom

hocam tertemiz kanaldı sabah bir girdim baktım kanal bum :( 1 videoda bisexsuel yazıyormuş hiç dikkatimi çekmemiş hatta o video 1k bile izlenmemişti ondan dolayı kanal uçmuş ve youtubede liste başındaydım

demek istediğin para kazanmanızı kaybedebilirsiniz diye gelen mailden mi bahsediyorsun ? Uyarı derken ?

hocam tertemiz kanaldı sabah bir girdim baktım kanal bum :( 1 videoda bisexsuel yazıyormuş hiç dikkatimi çekmemiş hatta o video 1k bile izlenmemişti ondan dolayı kanal uçmuş ve youtubede liste başındaydım

neyse olan olmus artik daha da dikkatli olmak lazim o kadar emege yazik

Hocalar adsense ürünlerden baktığımda 600 lira para gözüküyor. Fakat kesinleşen kazançlar 260 lira. Ayın 15 inden sonra bi değişiklik olur mu acaba? Not: alcağım ilk ödeme

Hocalar adsense ürünlerden baktığımda 600 lira para gözüküyor. Fakat kesinleşen kazançlar 260 lira. Ayın 15 inden sonra bi değişiklik olur mu acaba? Not: alcağım ilk ödeme

niye değişiklik olsun olmaz. 600 lira tahmini kazanç kesintilerden sonra 260 tl kalmıs yüzde 50 den fazla kesinti olmuş hesabında.

arkadaşlar 1 hafta önce tüm kanallarıma ait para kazanma kapatıldı. 1 ay boyunca adsenseme yansıyan ücret bugün kesinleşmiş kazançlarımda görünmüyor. Bu normal mi bilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Teşekkürler.

01.Nis.2014 - 30.Nis.2014

Toplam kazanç : 530TL idi
Yansıyan:
Kazançlar - YouTube 23TL

kardeşim umut vermek gibi olmasın 2 ay önce benim de bir kanalım da benzer bir durum oldu 800 liradan 1 tl kesinleşti ama bugün 70 tl kesinleşmesini beklerken 800 kesinleşti şok oldum

kardeşim umut vermek gibi olmasın 2 ay önce benim de bir kanalım da benzer bir durum oldu 800 liradan 1 tl kesinleşti ama bugün 70 tl kesinleşmesini beklerken 800 kesinleşti şok oldum

hocam adsense böyle sapıtır mı acaba ya? şok oldum valla... inş benimki de düzelir

arkadaşlar ben paramı bir türlü alamıyorum yaa google test ödemesi yaptım diyor ama ilgili hesapta bir türlü ödeme gözükmüyor ya bana birisi acil yardım edebilirmi bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri