Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben söyleyeyim aynı şey benimde başıma geldi.
en çok izlenen videoların ya telif yedi yada ünlem yada 3. taraf verdi ondandır.
hocam nasıl anladın ki tek kanal tek adsense o da kapanan kanalın mı ?
Aynen hocam tek amiral gemim battı Allahtan adsenseye zarar gelmedi...
Geçmiş olsun kardeşim, aynen devam...![]()
Kanalım kapanmıştı 500 Lira kesinti olmuş![]()
para gelen kanali neden riske atiyorsunuz anlamiyom baktiniz uyari geldi hemen o kanaldaki videolari ozele alin hic olmazsa tek bi sansiniz kaldiginda kanali riske atmamis olursunuz tabi bilmiyom simdi kanal direk uyari almadanmi kapandi ok 1 den fazla uyari yedikten sonrami kapandi 500 lira az para degil yazik olmus 300 lira daha koysan al sana bi asgari ucret ben bakiyom kanali 1 den fazla uyari geldiyse direk videolari ozele aliyom hepsinde hic olmazsa onceki kazandigim paralari riske atmamis oluyom
para gelen kanali neden riske atiyorsunuz anlamiyom baktiniz uyari geldi hemen o kanaldaki videolari ozele alin hic olmazsa tek bi sansiniz kaldiginda kanali riske atmamis olursunuz tabi bilmiyom simdi kanal direk uyari almadanmi kapandi ok 1 den fazla uyari yedikten sonrami kapandi 500 lira az para degil yazik olmus 300 lira daha koysan al sana bi asgari ucret ben bakiyom kanali 1 den fazla uyari geldiyse direk videolari ozele aliyom hepsinde hic olmazsa onceki kazandigim paralari riske atmamis oluyom
hocam tertemiz kanaldı sabah bir girdim baktım kanal bum1 videoda bisexsuel yazıyormuş hiç dikkatimi çekmemiş hatta o video 1k bile izlenmemişti ondan dolayı kanal uçmuş ve youtubede liste başındaydım
neyse olan olmus artik daha da dikkatli olmak lazim o kadar emege yazik
Hocalar adsense ürünlerden baktığımda 600 lira para gözüküyor. Fakat kesinleşen kazançlar 260 lira. Ayın 15 inden sonra bi değişiklik olur mu acaba? Not: alcağım ilk ödeme
kardeşim umut vermek gibi olmasın 2 ay önce benim de bir kanalım da benzer bir durum oldu 800 liradan 1 tl kesinleşti ama bugün 70 tl kesinleşmesini beklerken 800 kesinleşti şok oldum
Ne kesintisiymiş beniye değişiklik olsun olmaz. 600 lira tahmini kazanç kesintilerden sonra 260 tl kalmıs yüzde 50 den fazla kesinti olmuş hesabında.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.