D
Dean
Guest
Denizbank yattı diyor ama ortada para yok.
halkbank ve ziraat ise halen işlemde![]()
yattı derken bankana yattı yarında büyük ihtimal 9 da hesabına geçer.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Denizbank yattı diyor ama ortada para yok.
halkbank ve ziraat ise halen işlemde![]()
yattı derken bankana yattı yarında büyük ihtimal 9 da hesabına geçer.
Ama bankada hesapta henüz yok yarın olmasını bekliyorum.Benim ki de yapıkredi ve yattı diyor.
ben 18 kanalı idare edemiyorum helal olsunŞimdi ilk defa başıma gelen bir durumdan bahsedeyim. Normalde Her adsense hesabıma ödeme yapıldığına dair mesaj geliyordu. 18 tane adsense hesabıma mail geldi ödeme yapıldı diye. 1 tanesine gelmedi.mail gelmeyen adsense hesabı da adsenselerim arasında en çok kazanç sıralamasında 3.sıralarda xx.xxx TL sanırım bu yatmayacak gibi.
Ama
Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ..... bu şekilde yazı var.
sadece 3 tane adsensenden o zaman 40 bin tl filan kazanıyosun 15 adsensedende 10bin kazansan 50 bin oha helal olsunŞimdi ilk defa başıma gelen bir durumdan bahsedeyim. Normalde Her adsense hesabıma ödeme yapıldığına dair mesaj geliyordu. 18 tane adsense hesabıma mail geldi ödeme yapıldı diye. 1 tanesine gelmedi.mail gelmeyen adsense hesabı da adsenselerim arasında en çok kazanç sıralamasında 3.sıralarda xx.xxx TL sanırım bu yatmayacak gibi.
Ama
Şimdi ilk defa başıma gelen bir durumdan bahsedeyim. Normalde Her adsense hesabıma ödeme yapıldığına dair mesaj geliyordu. 18 tane adsense hesabıma mail geldi ödeme yapıldı diye. 1 tanesine gelmedi.mail gelmeyen adsense hesabı da adsenselerim arasında en çok kazanç sıralamasında 3.sıralarda xx.xxx TL sanırım bu yatmayacak gibi.
Ama
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.