2014 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabına erken yatanlar aldılar güle güle harcasınlar,biz de yarın alırız artık.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seninde mi otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazıyor hocam ?

Evet benimki öyle yazıyor da şimdi Yeğenle konuştum onun hesaptaymış,o zaten hep erken alıyor,Nisanda da ben 24 ünde almıştım o 22 sinde:-) olsun, yarın alalım da sıkıntı yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence bu ödeme işlemi devam ediyor yazan arkadaşlar
paralarını yarın öğleden sonra alıcaklar
mail gelenler paralarını öğleden önce alacaklar

Arkadaşlar belki konumuzla alakası yok ama yeni bir konu açmak istemedim, sayfa to ve bgbg acayip düştü, videolarda hiçbir sorun yok, normalde 5-6 olan to 1.5 ile kapattı ve hala devam ediyor aynı şey... bende tekmi var bu sorun acaba düzeltebilmem için bir çözüm varmı acaba ?

Beyler şuan kimsenin hesabına para yatmadı buna bir netlik kazandırayım :) ödemeler sabah mesaisi başlayınca hesaplara geçmeye başlıyacak. Bu parayı aldı ben daha alamadım vb şeyler yok şuan ortada rahat olun :)

Ayrıca mail geldi bankada para yok hala diyenler içinde eft bu sonuçta şuan bekletiliyor mesai saati hesaplara yansımaya başlar

Beyler şuan kimsenin hesabına para yatmadı buna bir netlik kazandırayım :) ödemeler sabah mesaisi başlayınca hesaplara geçmeye başlıyacak. Bu parayı aldı ben daha alamadım vb şeyler yok şuan ortada rahat olun :)

Ayrıca mail geldi bankada para yok hala diyenler içinde eft bu sonuçta şuan bekletiliyor mesai saati hesaplara yansımaya başlar

Hala otomatik ödeme işlemi yapılıyor yazanlar için durum ne sence hocam ?

Banka hesap onaylaması 20 sine kadar yapılmalıdır. eğer geç kalınmışsa pin veya hesap onayı gibi haziranın ilk haftası 200 TL yi geçen kazançlar yatar. Dün onayladığın için yatırmayacakdır. Paralar işleme girdi çünkü. Ödemeler kısmında ödemeniz işleme girdi vs yazısı yoktur büyük ihtimal. Haziranın ilk haftası 6 yada 9 haziranda paranız yatar

Tüh kötü oldu bu. Bir türlü iban numarası öğrenmeye,onaylamaya fırsat olmadı. Neyse artık geç olsun da güç olmasın. :D Teşekkür ederim yorumun için.

evet beyler madem herkes söylüyor bende söyleyim an itibari ile 79 adsenseye mail gelmiş olup 92 adet adsenseye ödeme maili gelmedi . ödeme gelen 79 adsensenin ilk 10 adsensesi xxx.xxx haneli geri kalanalar xx.xxx haneli 4 haneli adsense şuan çalışmıyorum. sadece 92 adet mail gelmeyenlerde 5 tanesinide 5 haneli var. işin ilginç yani mail gelmeyen 92 adsensede 2 tanesinede 7 haneli eve inanmayan olabilir 7 haneli rakam mevcut. ayrıca 1 adet pinsiz adsense var pin daha gelmedi kesinleşmiş miktar tam t***** 579 bin tl dir işin ilginç yanı daha para kazanması az önce gitti buyrun kanıt. umarım modlar için sorun olamz editleyebilirler :)

evet beyler madem herkes söylüyor bende söyleyim an itibari ile 79 adsenseye mail gelmiş olup 92 adet adsenseye ödeme maili gelmedi . ödeme gelen 79 adsensenin ilk 10 adsensesi xxx.xxx haneli geri kalanalar xx.xxx haneli 4 haneli adsense şuan çalışmıyorum. sadece 92 adet mail gelmeyenlerde 5 tanesinide 5 haneli var. işin ilginç yani mail gelmeyen 92 adsensede 2 tanesinede 7 haneli eve inanmayan olabilir 7 haneli rakam mevcut. ayrıca 1 adet pinsiz adsense var pin daha gelmedi kesinleşmiş miktar tam t***** 579 bin tl dir işin ilginç yanı daha para kazanması az önce gitti buyrun kanıt. umarım modlar için sorun olamz editleyebilirler :)

senin adsensede para birimine nokta kullanmıyorlarmı :D

evet beyler böylece kazanamayanlar günyüzüne çıkıyor :))) deadshottttts

ahahahah beyler varya bir deneme yapalım dedik herkes atladı gerçekten bu forumda çok kazananlara çekemeyip yorum sladırısı yapılıyormuş bunu şuan anladım :))) hade eyv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri