2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar fazla bilgim yok, kesinleşmiş ödemeyi adsenseden mi görüyoruz

Dolar hesabı kesinleşen var mı ?

benim 22 sinde kapanmıştı para kazanma, kanalın birkaç tanesini sileyim dedim. Alt kanal idi. Sonra baktım ki 348 lira kesinleşmiş :) Şaşırdım

Benimki ana kanaldı ayni adsense bagli diger kanal yuzunden gitti telif filan yoktu onda bide subata 9da gitti senin bu 348 diger kesinlesmis mi ocak ayi kesinlesmisin parasi mi

---------- Mesaj saat 18:45:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:42 civarında gönderildi. ----------

Adsense girdigimde bi uyari cikti kazancimin etkilenmeyecegi filan yaziyordu sonuc bu kazanc yok ocaktan o kadar para püff

Benimki ana kanaldı ayni adsense bagli diger kanal yuzunden gitti telif filan yoktu onda bide subata 9da gitti senin bu 348 diger kesinlesmis mi ocak ayi kesinlesmisin parasi mi

---------- Mesaj saat 18:45:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:42 civarında gönderildi. ----------

Adsense girdigimde bi uyari cikti kazancimin etkilenmeyecegi filan yaziyordu sonuc bu kazanc yok ocaktan o kadar para püff

Benimkinin de tamamı gelmedi sanırım. 5 tane kanalın para kazanması gitti çünkü. Kısaca tüm bağlı kanallar... Yapacak birşey yok 22 ocaktan sonra hemen yeni adsense başvurusu yaptım. Telif gelmeyip giden kanallarımdaki videolardan devam ediyorum. Sen de öyle yap. Neticede sebep bi kanal. Diğerlerine sıçrıyor o kadar. Sorunlu kanalı anlamak zor ancak telif uyarı varsa o gözümde mimlenmiştir :)

para kazanmaya kapanan kanalların paralarıda keşinleşen parada dahilmi yoksa para kazanmaya kapanan kanalın parası sarılmıyormu

Benimkinin de tamamı gelmedi sanırım. 5 tane kanalın para kazanması gitti çünkü. Kısaca tüm bağlı kanallar... Yapacak birşey yok 22 ocaktan sonra hemen yeni adsense başvurusu yaptım. Telif gelmeyip giden kanallarımdaki videolardan devam ediyorum. Sen de öyle yap. Neticede sebep bi kanal. Diğerlerine sıçrıyor o kadar. Sorunlu kanalı anlamak zor ancak telif uyarı varsa o gözümde mimlenmiştir :)

Adsense de sıkıntı yok parada o kadar acil değil ben abonelere filan yandım daha çok neyse hemen yenisini açmıştım zaten

Geçersiz Trafik - YouTube nedir ya şimdi de bu çıktı 110 lira kesmişler kesinleşmiş kazançlardan

Benim tl adsende kesinlesmemis

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Mesaj saat 18:53:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:45:31 civarında gönderildi. ----------

Baska kesinlesmemis varmi arkadaslar

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

ben bügün pin girdim kesinleşen kazancı 24 ünde alırmıyım?

çok mutluyum beyler :)) kapanan kanallarımın parası kesinleşmiş :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri