2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ay 2 farklı adsense hesabına bağlı kanalların para kazanması kapatıldı.Umarım kazançlarını alabilirim herkese hayırlı olsun şimdiden

para kazanmaların kapatılmadığı bir ay diliyorum. herkes hakkını sonuna kadar alsın.

şunu net aleminde o kadar çok aradımki.
Biride çıkıp kısa yoldan hesaplamayı anlatmadı.
Ama 4 aydır %20 net neredeyse kesinti oluyor bu ayda değişmez %90.
Ama sistemi çözmek iyidir.

Şimdiden Rezerved = Büyük ihtimal 530tl gibi bir kesinleşen kazanç olacak OCAK ayı kazancı.

Kısa yoldan % hesaplamayı bana ilkokul öğretmenim öğretmişti , Yani bunun Extra bir yöntemi yok :D

herkese bol kazançlar, ben de iyi bir meblâ bekliyorum. geldiği gibi borçlara gidecek orası ayrı ama olsun tek gelsin de. hayırlı kazançlar dilerim:)

subat 12 den çok pinin gelmesini bekliyorum pin gelse biran evvelde parayı 22 sinde atcak cebe yeni bir bilgisayar alsak

Beklenen konu nihayet açıldı!!! [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION]
Ocak kazançları tabii ki aralığı tabiri caizse MUMLA ARATTI.
Özellikle ilk 15 gün felaketti,neyseki son çeyrekte vitesi 5'e takıp toparladık ve Şubata BOMBA gibi bir giriş yaptık.(inşallahh böyle devam eder)
Kesitilere gelecek olursak geçen ay adeta KIYIM yaptı adsense,ortak oldu kazançlarıma.%38 oranında kesinti yaptı.(Evlat acısı gibi)
Artık ödeme günleri değil,kesinti günleri heyecan var.Sonuçta çok para oynuyor %10 kesinti ile %40 kesinti arasında,lütfen adsensecim bu sefer elini vicdanına koy.
Zaten %45'ini siz alıyorsunuz birde kalan %55'den %48 kesinti HİÇ HOŞ DEĞİL !!

#11subat #11subataksamı #heyecan #dorukta #merakla #bekliyoruz #instagood #instalike #instalife

Benim anlamadigim % 14 kesinti diyorsun yaw arkadaş ben her ay 700-800 tl dan aşağı kesinti görmedim neden böyle hala anlamis değilim.

Benim pin uyarısı 12 13 şubattan sonra mı karşıma çıkar :) ?

27 aralıktan sonra kimlikle yada geç gelen pinle onay yapanlar hesaplarını kontrol etsin.
''Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ....''
ödeme yola çıkmış....

İlk kazancı bu ay allah nasip ederse alacağız hayırlısı :D

bu otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazdıktan ne kadar sonra hesaba geçiyor?
bilenler cevap lütfen...

bu otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazdıktan ne kadar sonra hesaba geçiyor?
bilenler cevap lütfen...

Bende bunun cevabını çok beklıyorum, tahminim 17:00dan sonrasına denk geldi ie ertesi günü sabahtan hesaba geçer diye düşünüyorum.

heygidi be ilk kazancım aklıma geldi arkadaşım asrkere gidiyordu 1 kasa Smırnoff almıştım vay bee

Hocam ödendi diye makbuz var numarsı ile beraber peki neden hala geçmedi hesaba para ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri