Galiba öyle görünüyorBu ay pini girilen adsenseler sanırım yatmayacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Galiba öyle görünüyorBu ay pini girilen adsenseler sanırım yatmayacak
Galiba öyle görünüyor. Hevesim kursağımda kaldı!
Aynen hocam 3 aydır bekliyorum. Borcum var borcumu kapatacağım güvendiğim dağlara karlar yağdı.bende bekliyordum 3 aydır ama yalan oldu sanırım bu ayda 450 tl ye talim![]()
Hocam nereye mail atacaz ne yazacaz şimdi yazın valla çıldırcam bilgisayarı camdan atcam yoksaBeyler eğer pininizi girdiyseniz bu ay mutlaka paranız yatar. Yatmaz ise google supporttan mail atarsanız paranız %100 yatar. Ben pinimi ödemelerin olduğu gün girdiğim halde google supporttan mail attım yattı para. Kafanıza takmayın kesin yatar.![]()
Arkadaşlar eft işlemleri başladı...
Borçlar üst üste bindipin girenler rahat olsun, ben geçen ay 28'inde onaylattım şubat'ın 5'inde para hesabıma yattı, en geç mart'ın ilk haftası szin de hesaplara para yatar..
yalnız beyler bi dahaki ayda cuma ya denk geliyorbu nasıl iştir ya
Google'ın bu saçma sapan politikasından nefret ediyorum. Fıtık ediyor insanı@happyzombie sana para vermeyeceklermiş bu ay google amca öle dedi.
вєякαη;276368' Alıntı:Ne tasadüf martı bende iple çekiyorum![]()
bende martı iple çekiyorum
ilk ödeme alacak adsense işlemde değil. Ödemesi işlemde olmayan var mı başka
p.tesi
ev parası alanı bilirim![]()
ne 5 hanesi 4 haneyi zor gördük beyler.hatta görmedik 230+750![]()
[MENTION=932]happyzombie[/MENTION] sana para vermeyeceklermiş bu ay google amca öle dedi.
![]()
![]()
sanada awe wermicekmiş
unut sen 10 k yı
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.