2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şubatta 700 tl para kazanmıştım son 3 gün kala para kazanmalar gitti sizce 20 tl yi geçip pin gelirmi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar şubatta 700 tl para kazanmıştım son 3 gün kala para kazanmalar gitti sizce 20 tl yi geçip pin gelirmi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kardeşim aynı durumdayız . Bir arkadaşta böyle durumdaymış %28 kesinti olduğunu yazdı bir mesajında bekleyelim bakalım

20 yi geçerse martta iyi kazandım nisanda paracıklarımı alırım inş :d

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bakalım benim de ayın 9 itibariyle 20 e yakın telif birden aldım 20 adet telifi 2 ihtara sığdırmışlar ve para kazanmalar gitti 3 diğer kanalım da çok zoruma gitti :) 2 haftadır zaten video atamıyoruz gelirde sabitlenmişti.

arkadaşlar sızınkı adsensemı yoksa partnerlıkmı ? eger partnerlık ıse konusu burası degıl .

Hayır kardeşim adsense. Ocak kazançlarımız yattı. Şubat yola çıkan pinim elime ulaştı ve 13. günde girdiğim için ödeme takip eden 10 iş günü içinde oluyor diye biliyorum. Böylelikle 8. günde gelmiş oldu. :)

arkadaşlar sızınkı adsensemı yoksa partnerlıkmı ? eger partnerlık ıse konusu burası degıl .

dostum ocak ayı kazancını pinleri giremediğimiz için şubat ayında alamadık pinler de yeni elimize geçtiği için hemen girdik ve adsense dün ocak ayının kesinleşen ücretlerini hesaplara yatırdı. bu gece de şubat ayının kesinleşen ücretini öğreneceğiz o da 22 sine kadar yatmış olur diye düşünüyorum. umarım flagdan giden kanalların ücreti kesinleşir de hayallerimdeki laptobu alabilirim.

Hayır kardeşim adsense. Ocak kazançlarımız yattı. Şubat yola çıkan pinim elime ulaştı ve 13. günde girdiğim için ödeme takip eden 10 iş günü içinde oluyor diye biliyorum. Böylelikle 8. günde gelmiş oldu. :)

tamam hocam anladım kusura bakmayın ... bir an hesaplara ucretler odendıyı gorunce ne oluyoruz dedım :D google bu ay kıyak felan gecıyor sandım .d

Son 15 gün büyük kayıplar oldu akşam kesinleşeni görelim rahatlarız umarım, ek olarak ünlem sorununun bu geceden sonra düzelmesini diliyoruz.

İNŞ kesinleştikten sonra ünlem sorunuda ortadan kalkar. yoksa youtube işi biter çogu kişi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri