buralar değerlenir
Amaç?
Gereksiz postlardan kaçınalım, özellikle bu gibi insanların heyecanla gelişme beklediği konularda...
1 gün istirahat!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buralar değerlenir
Varya en merak ettiğim kendi kazancım değil çünkü bu ay ödeme alamayacağım 2 ay ara vermiştim yüklemeye şubatta yeni başladım o nedenle kazançlar kötü ama benim merak ettiğim bu kanalı kapanan arkadaşların parası kesinleşecek mi yada ne kadar kesinti yapacaklar![]()
Arkadaşlar bu youtube ödemeleri sizce ne zaman kesinleşecek ?
Ben de heyecanlıyım bu aralar.İnşallah para kazanması kapanan kanallar için olumlu haberler gelir.
arkadaşlar zaman geçmiyor gidip burcuma bakacak kadar paranoyak oldum nasıl geçecek bu 3 saat lütfen bir şey önerin
buyuk para geliyor o zaman desene![]()
gelmez mi 3 aylık emeğimin karşılığı buna bağlı flagdan gitti kanal bakalım kesinleşecek mi para kazanma kapanmadı direk flagdan gitti inşallah kesinleşir
arkadaşlar zaman geçmiyor gidip burcuma bakacak kadar paranoyak oldum nasıl geçecek bu 3 saat lütfen bir şey önerin
ilk defa 5 haneli kesinleşecek gibi tam sınırdayım bakalım 4 hanemi 5 hane mi olacak
heyecan dorukda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.