2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar ayın 13 ünde param kesinleşti pin girdim bnka hesabı dogruladım 14ünde ödemem işleme alındı ne zaman hesaba yansır tahminen ?

arkadaşlar ayın 13 ünde param kesinleşti pin girdim bnka hesabı dogruladım 14ünde ödemem işleme alındı ne zaman hesaba yansır tahminen ?

Eger kesinleşen paran +200 tl ve bu ay kesinleşmiş ise ödemen hemen işleme alınmaz ve yaklaşık bir tarih söylemek gerkirse 23 de işleme alınır ve 25 inde yatar(22si haftasonunu denk geldigi icin herkezin ödemesi gecikecek tıpkı gecen şubat ayında olduğu gibi)

Eger gecen ay kesinleşmişse hesabın ve pin işlemleri de bu ay tamamladıysan ve ödeme işleme alındıysa büyük ihtimalle yarın obir gün yatar..

Biran önce heabına geçmesi dilegiyle...

Eger kesinleşen paran +200 tl ve bu ay kesinleşmiş ise ödemen hemen işleme alınmaz ve yaklaşık bir tarih söylemek gerkirse 23 de işleme alınır ve 25 inde yatar(22si haftasonunu denk geldigi icin herkezin ödemesi gecikecek tıpkı gecen şubat ayında olduğu gibi)

Eger gecen ay kesinleşmişse hesabın ve pin işlemleri de bu ay tamamladıysan ve ödeme işleme alındıysa büyük ihtimalle yarın obir gün yatar..

Biran önce heabına geçmesi dilegiyle...

sagolun hocam tesekkürler şöyle anlatayım geçen 14 şubatta pinim yola çıktı bu 12 martta elime ulaştı pin dogrulaması ve banka hesap numarasını dogruladım toplam kazan 733 tl den 609tl kesinleşti bütün işlemlerim tamam ayın 14 ünde ödensin diye ayarladım . bekliyorum şuan hocam bnde ayın 25ini mi beklicem

---------- Mesaj saat 21:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:12 civarında gönderildi. ----------

21.72 kuruş :D allah bereket versin

allah arttırsın hocam :D

sagolun hocam tesekkürler şöyle anlatayım geçen 14 şubatta pinim yola çıktı bu 12 martta elime ulaştı pin dogrulaması ve banka hesap numarasını dogruladım toplam kazan 733 tl den 609tl kesinleşti bütün işlemlerim tamam ayın 14 ünde ödensin diye ayarladım . bekliyorum şuan hocam bnde ayın 25ini mi beklicem

Benimde gecen ay (ocakta yola çıkan) şubat 13 de elime ulaşan pinimi girdikten sonra 25 şubatta yatmıştı para
( Not: ödeme ayarlarını 14 ünde felan ödensin diye herhangi bir ayar yapmamıştım)

Ayın 14'nde yatsın diye ayarladıysanız ödemeleriniz büyük ihtimal herkesten geç yatar. Pin girdiğiniz için şuan işlemde olan büyük ihtimal ocak kazancınızdır. Şubat kazançları 24 martta ödenmeye başlar siz ayın 14 unu seçtiyseniz şubat kazancınızı nisan 14 gibi alma olasılığınız var. Aksi takdirde herkes erke ödeme alabilmek için 14 yada 15 ini seçerdi :)

Ayın 14'nde yatsın diye ayarladıysanız ödemeleriniz büyük ihtimal herkesten geç yatar. Pin girdiğiniz için şuan işlemde olan büyük ihtimal ocak kazancınızdır. Şubat kazançları 24 martta ödenmeye başlar siz ayın 14 unu seçtiyseniz şubat kazancınızı nisan 14 gibi alma olasılığınız var. Aksi takdirde herkes erke ödeme alabilmek için 14 yada 15 ini seçerdi :)

yok hocam şubat ödemeleridir ocak ödemeleri kesinleşmişti 190tl bide şubat kesinleşti pinimde subat 12 de yola cıktı 12 martta elime ulastı 13 martta bütün işlemleri hallettikten sonra 14 marta ayarladım yani ocak ve şubat ödemeleri toplamı 600tl. bunu almak için nisan ayınımı beklicem yani .

---------- Mesaj saat 21:43:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:12 civarında gönderildi. ----------

allah arttırsın hocam :D

Eski günlerim aklıma geldiya :) internetten para kanacağım aklımın ucundan geçmezdi adsense işini öğrendiğimdede inancım hiç yoktu sonra öylesine bir adsense hesabı açmıştım 2-3 video atıp bırakmıştım ilk 3 ay toplam 60 kuruş kesinleşmişti :D

Eski günlerim aklıma geldiya :) internetten para kanacağım aklımın ucundan geçmezdi adsense işini öğrendiğimdede inancım hiç yoktu sonra öylesine bir adsense hesabı açmıştım 2-3 video atıp bırakmıştım ilk 3 ay toplam 60 kuruş kesinleşmişti :D

:D :D :D duygulandım hocam :D 60 kuruş mu :D peki şuan ne durumdasınız . bnmde hiç aklımdan geçmezdi :D nasıl basladım bende bilmiyorum :D

:D :D :D duygulandım hocam :D 60 kuruş mu :D peki şuan ne durumdasınız . bnmde hiç aklımdan geçmezdi :D nasıl basladım bende bilmiyorum :D

Hocam para kazanma kapanması olmadan önce 1 günde 260 tl kazandığımı hatırlıyorum ama şu aralar aldığım burs kadar kazanıyorum :)

Adsense de bulanan miktar 126,63 TL -----> 87,81 TL Ödenebilir kazanç
1 ay kadar uğraştım 12 günlük kazanç filan bu kanallarım kapandığı halde param kesinleşti
Tekrar devam edicem Ygs sınavından sonra inş. herkese bol kazançlar..

yok hocam şubat ödemeleridir ocak ödemeleri kesinleşmişti 190tl bide şubat kesinleşti pinimde subat 12 de yola cıktı 12 martta elime ulastı 13 martta bütün işlemleri hallettikten sonra 14 marta ayarladım yani ocak ve şubat ödemeleri toplamı 600tl. bunu almak için nisan ayınımı beklicem yani .

Ocakta kesinleşen 190tl hemen yatar ama şubat kazancınızı bilemeyeceğim keşke şu tarihte ödensin kısmını hiç ellemeseydiniz zaten adsense normalde ayın 22 sinden önce ödeme yapmıyor.

300 tl ya ama bakmayın öyle tek geliri bu burs olan bir üniversite öğrencisi için gerçekten çok yüksek bir rakam :D:D

:D :D evet hocam aynen öyle :P :D inş Dahada yükselirsiniz. :))

---------- Mesaj saat 22:17:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:16:11 civarında gönderildi. ----------

Ocakta kesinleşen 190tl hemen yatar ama şubat kazancınızı bilemeyeceğim keşke şu tarihte ödensin kısmını hiç ellemeseydiniz zaten adsense normalde ayın 22 sinden önce ödeme yapmıyor.

hmm anladım hocam Tesekkür ederim Canım skıldı şimdi :)) bende bilmiyordum bir arkadaşa sordum öyle yapmamı söyledi Hiç dokunmadıgımda yatmaz diye düşündüm . Dedigi işlemi yapıp ayın 14 üne ayarladıgımda ise ödemeniz beklemeye alındı diye mail geldi . bide zaten hesap işlemlerimi martın 13 ünde tamamladım 14ündede para yatsın diye ayarladım arada cok fark yok 1 gün var 1 gün için 1 ay daha bekletirlermiki . :S

24 veya 25.inde paralar hesapta olur İnşAllah

Merhaba Arkadaşlar,

Şubat Ayı Kazançları Tahmini Olarak 11 mart salı veya 12 mart çarşamba günü kesinleşir ve 24 mart pazartesi günü banka hesaplarımıza yansır inşallah

Not: Değerli Arkadaşlar kazançların görsel paylaşımı forum Kurallarınça yasaktır..kesinti oranları hesaplamak için [MENTION=1523]mNote[/MENTION] arkadaşımızın paylaşmış oldugu hesaplama Yöntemini kullanabilirsiniz...

Örnek Şubat ayı kazancı 750 TL Kesinleşen 640 TL

750-640= 110 TL
110/750= 0.14

Yani kesinti %14

Rabbim herkesin kazancını daim etsin inşallah bol kazançlar

Hocam benim adsendede gecerli bakiye diye tutar görünüyo fakat kanallarımın tümü şubat 28 de akşam 5 de kapandı size şunu sorcam hocam kesintileri nerden bakıyorsunuz

Hocam benim adsendede gecerli bakiye diye tutar görünüyo fakat kanallarımın tümü şubat 28 de akşam 5 de kapandı size şunu sorcam hocam kesintileri nerden bakıyorsunuz

Evet işte o geçerli bakiye yazan miktar ödenebilir kazançındır yani kesinleşen kazanç denilen şeydir o..
Kesintileri sen hesaplıyorsun şoyle ;
Geçen ayın yani şubatin tahmini kazancina bakıyorsun raporlardan ( 1 ile 28 şubat arasina)
Daha sonra ödeme geçmişinden şubat ödenebilr kazanca bakıyorsun ve farkı sana kesintiyi veriyor( buradaki üste yazan gecerli bakiye önceki aylardan para devredilmişse burada toplamı yazar asıl olan şubat ödenebilir kazançtır)
Bu farkı tahmini kazanca bölüp 100 ile çarpıncada % de olarak kesinti bulunur..

Kıssacası .. 100 x (Tahmini - kesinleşen para ) / tahminikazanç

Biraz uzun oldu sanırım...Bol kazançlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri