Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
GEÇEN AY PAZAR GÜNÜ Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: yazısı çıkmışmıydı.?
rabbim bizede kazanmayı nasıp eder inşallah daha bir kazanç elde edemedik 12 gunde 22 lira ama günlük 1200 Sayfa görüntüleme sayısı na çıktı inşallah böyle devam eder![]()
Bakalım bugün kaç gibi yatacak paralar yoksa salıya mı kalacak ?
Üstadlar bugün ödeme gecilir, yarin hesapta olur diyorlar.
en geç öğleden sonra hesaplar da olur. para adsense de çıktıktan sonra bankanın kontorulundedir genellikle banka bekletir bankanı ararsan onaylanıp yatırılır hesaba.
hiçbirşey yapmadan beklersen yarın yatar.
Haklı olabilirsin arkadaşım ben 1 yıllık youtube dan para kazanan yeni bir bireyim,ancak şu kadarını söyliyim yanıldığın bir nokta var özgün kanal yada katagori seçimi önemli bence.Ben yeni olmama rağmen bir zamanlar söylemesi ayıp olucak ama 15 bin tl civarı aldıgım cok olduArkadaşlar 200-300k lar havalarda uçuşuyorbelki o kadar olmasa da [MENTION=1523]mNote[/MENTION], [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] gibi arkadaşlar ciddi rakamlar kazanıyorlar en azından.
Çünkü sizden bikaç adım önde gidiyorlar, siz ipucunu bulana kadar onlar level atlayıp farklı bir bug ya da rank yöntemi buluyorlar.
Örneğin; geçen günlerde açılan, para kazanması kapanan kanalların gmaili silip tekrar kurtarma yöntemi ile alınma olayını bu forumda ciddi miktarlar kazanan herkesin bildiği bir gerçek.
Diğer bir örnek; yakın zaman kadar videoları liste dışı yükleyip HR izlenme satın alıp 301 i geçince "herkese açık" yapma olayı ve videonun bir anda liste başına çıkma durumları vardı.
Bu tarz açıkları çoğu kullanıcı öğrenene kadar bazı arkadaşlarımız yolunu almış oluyorlar.
Tekrar söylemek gerekirse işin özü kategori iyi seçeyim, özgün video atayım vs vs. değildir.
Tek gerçek var ise youtube rank yükseltmektir, bu da yabancı forumları araştırmak ve azınlıkta kişilerin bildiği yöntemleri uygulayarak Hit yapmaktır.
Teşekkürler.
bankayı arayıp tam olarak ne diyeceğiz eft vardı googledan işleme koyarmısınız mı diyeceğiz![]()
Haklı olabilirsin arkadaşım ben 1 yıllık youtube dan para kazanan yeni bir bireyim,ancak şu kadarını söyliyim yanıldığın bir nokta var özgün kanal yada katagori seçimi önemli bence.Ben yeni olmama rağmen bir zamanlar söylemesi ayıp olucak ama 15 bin tl civarı aldıgım cok oldu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.