2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GEÇEN AY PAZAR GÜNÜ Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: yazısı çıkmışmıydı.?

şu telaşlı bekleyişe bayılıyorum arkadaş bütün milyonerler aynı çatı altında ne güzel :D

rabbim bizede kazanmayı nasıp eder inşallah daha bir kazanç elde edemedik 12 gunde 22 lira ama günlük 1200 Sayfa görüntüleme sayısı na çıktı inşallah böyle devam eder :)

rabbim bizede kazanmayı nasıp eder inşallah daha bir kazanç elde edemedik 12 gunde 22 lira ama günlük 1200 Sayfa görüntüleme sayısı na çıktı inşallah böyle devam eder :)

insanlar spam yaparken kanala ne attıklarına bakmıyorlar yt çöplüğe çeviriyolar inanırmısın şu !! ünlem geldiğinden beri atılabilen videolar daha hit almaya başladı bunun sebebi ise tekrar tekrar aynı kanalın kendisi tarafından sömürülmesinden kaynaklanan video LAG ından başka bişe değil ben herzaman özgün SPAM dan yanayım :)

Allah'a şükür gece işleme girmeyen hesabım da şimdi işleme girdi. Adsense yine korkuttu ama her şey yolunda :)

3406inciu446069.jpg

Bakalım bugün kaç gibi yatacak paralar yoksa salıya mı kalacak ?

Üstadlar bugün ödeme gecilir, yarin hesapta olur diyorlar.

en geç öğleden sonra hesaplar da olur. para adsense de çıktıktan sonra bankanın kontorulundedir genellikle banka bekletir bankanı ararsan onaylanıp yatırılır hesaba.

hiçbirşey yapmadan beklersen yarın yatar.

ödemeler işlemde ))
öğleden önce bir süpriz bekliyorum :)
gelsin paralar bozulmasın aralar :D

en geç öğleden sonra hesaplar da olur. para adsense de çıktıktan sonra bankanın kontorulundedir genellikle banka bekletir bankanı ararsan onaylanıp yatırılır hesaba.

hiçbirşey yapmadan beklersen yarın yatar.

Yani bankayı aradığımızda bekletme lüxünü engelleye biliyoruz öyle mi ? Bak bunu bilmiyordum deniycem bugün :D

bankayı arayıp tam olarak ne diyeceğiz eft vardı googledan işleme koyarmısınız mı diyeceğiz :)

Arkadaşlar 200-300k lar havalarda uçuşuyor:) belki o kadar olmasa da [MENTION=1523]mNote[/MENTION], [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] gibi arkadaşlar ciddi rakamlar kazanıyorlar en azından.

Çünkü sizden bikaç adım önde gidiyorlar, siz ipucunu bulana kadar onlar level atlayıp farklı bir bug ya da rank yöntemi buluyorlar.

Örneğin; geçen günlerde açılan, para kazanması kapanan kanalların gmaili silip tekrar kurtarma yöntemi ile alınma olayını bu forumda ciddi miktarlar kazanan herkesin bildiği bir gerçek.

Diğer bir örnek; yakın zaman kadar videoları liste dışı yükleyip HR izlenme satın alıp 301 i geçince "herkese açık" yapma olayı ve videonun bir anda liste başına çıkma durumları vardı.

Bu tarz açıkları çoğu kullanıcı öğrenene kadar bazı arkadaşlarımız yolunu almış oluyorlar.

Tekrar söylemek gerekirse işin özü kategori iyi seçeyim, özgün video atayım vs vs. değildir.

Tek gerçek var ise youtube rank yükseltmektir, bu da yabancı forumları araştırmak ve azınlıkta kişilerin bildiği yöntemleri uygulayarak Hit yapmaktır.

Şunu da görmek beni üzüyor aslında; çoğu arkadaşımız 15-16 yaşında hayata küsmüşcesine youtube işine yöneliyor. Size şunu söylemek istiyorum, bir kere asosyalleşmeye başladığınız zaman geri dönüşü yoktur!

Elbette para kazanmayı herkes ister ancak sosyal hayatınızı da hiçbir zaman boş geçmeyin, nacizane benden size tavsiye.

Teşekkürler.

Arkadaşlar 200-300k lar havalarda uçuşuyor:) belki o kadar olmasa da [MENTION=1523]mNote[/MENTION], [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] gibi arkadaşlar ciddi rakamlar kazanıyorlar en azından.

Çünkü sizden bikaç adım önde gidiyorlar, siz ipucunu bulana kadar onlar level atlayıp farklı bir bug ya da rank yöntemi buluyorlar.

Örneğin; geçen günlerde açılan, para kazanması kapanan kanalların gmaili silip tekrar kurtarma yöntemi ile alınma olayını bu forumda ciddi miktarlar kazanan herkesin bildiği bir gerçek.

Diğer bir örnek; yakın zaman kadar videoları liste dışı yükleyip HR izlenme satın alıp 301 i geçince "herkese açık" yapma olayı ve videonun bir anda liste başına çıkma durumları vardı.

Bu tarz açıkları çoğu kullanıcı öğrenene kadar bazı arkadaşlarımız yolunu almış oluyorlar.

Tekrar söylemek gerekirse işin özü kategori iyi seçeyim, özgün video atayım vs vs. değildir.

Tek gerçek var ise youtube rank yükseltmektir, bu da yabancı forumları araştırmak ve azınlıkta kişilerin bildiği yöntemleri uygulayarak Hit yapmaktır.

Teşekkürler.
Haklı olabilirsin arkadaşım ben 1 yıllık youtube dan para kazanan yeni bir bireyim,ancak şu kadarını söyliyim yanıldığın bir nokta var özgün kanal yada katagori seçimi önemli bence.Ben yeni olmama rağmen bir zamanlar söylemesi ayıp olucak ama 15 bin tl civarı aldıgım cok oldu ;)

bankayı arayıp tam olarak ne diyeceğiz eft vardı googledan işleme koyarmısınız mı diyeceğiz :)

paran bankanın havuzunda bekletiliyor sırasını bekliyor. eft bilen bilir. her neyse arayıp sorgulatabilirsin ama genellikle umursamaz olurlar ısrarcı olursan sıranı öne alırlar

Haklı olabilirsin arkadaşım ben 1 yıllık youtube dan para kazanan yeni bir bireyim,ancak şu kadarını söyliyim yanıldığın bir nokta var özgün kanal yada katagori seçimi önemli bence.Ben yeni olmama rağmen bir zamanlar söylemesi ayıp olucak ama 15 bin tl civarı aldıgım cok oldu ;)

Hocam ben mesajı tam olarak veremediğimi düşünüyorum tekrar açıklayım.

Kategori ya da özgün önemli değil demedim. İŞİN ÖZÜ dediğim nokta sen özgün de yüklesen iyi kategori de bulsan, o videoyu izletmen gerekiyor. Senin gibi milyarlarca video atan insanlar var. İçlerinden sıyrılman gerekiyor.

Bu sebepledir ki bazı blackhat yöntemleri ile videonu diğerlerinden sıyırman gerekiyor, ama bu demek değildir, videon zaman içerisinde kendiliğinden patlama yapabilir çok izlenme alır ancak bu işi bilen insanlar işlerini şansa bırakmıyorlar.

konu 2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK- lütfen konu dışına çıkmayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri