2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
özel sektör iş verenleri gibi youtube da geç yatırmaya başladı :D

forumdaki en kalabalık konu.huzur evi sanki :D:D

NEDEN Mİ BEKLİYORUM ÖDEMEYİ?

Cep telefonu kapandı!!
ev sahibi 1 gün ötelendi!!
Market alışverişi zarzor geçiştirildi ( hanımdan dolayı ) :D
Pazar alışverişi Olayı Tek Pazar oldugu İçin Haftaya Kaldı!!
Mangala Çagırdıklarımız Hastalık Bahanesi Uydurularak Atlatıldı!!
Köpeğin maması Yok!!
Çocugun Maması yok ( Emziiyoruz ) :D
Mazeritim Var!!
Klavyeden f5 Tuşunu Kaldırdım..

geçen ay 1-1.30 gibi yatmıştı bu ay bakalım ne zaman yatacak ?

Cep telefonu kapandı!!
Market alışverişi zarzor geçiştirildi ( hanımdan dolayı ) :D
Köpeğin maması Yok!!
Çocugun Maması yok ( Emziiyoruz ) :D
Mazeritim Var!!

Hocam allah yardımcınız olsun :)

arkadaşlar ben daha önce dikkat etmemiştim ödeme bölümünde şöyle bişey yazıyor
23.Mar.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ..
hesaplara para transferi başlamış gibi görünüyor yoksa normal bir yazımı bilgisi olan varmı
acaba

beyler geçen ayda böyle oldu bilmiyenler için tekrar paralar sabah hesanızda olur içiniz rahat olsun en geç 14:00 e kadar

Reelde çalışmanız lazım bence Allah korusun Youtube kapansa dımdızlak ortada kalacaksın ek iş olarak Youtube ile ilgilenmelisiniz
Mesajım [MENTION=5182]serkannakres[/MENTION] eydi

uzun zamandır var bundan sonrada olur inan bana.. ama inan bana işim vardı bıraktım aylık 8000 lira kimse vermiyor yada daha fazlasını. şunuda eklemek isterimki ben /www.xticaret.com da satış ortaklıgım vardır imleme ve sayfamda satış reklamları ilgili kazancım vardır.. ayrıca www.ilanbenden.com ... www.ilanbenden.com da Sayfa Ve İlan Alanında ADMİN lik Yapıyorum 1,250 maaş ve ssk vardır.. bunun yanı sıra sahibinden.com da elektronik ürünler satıyorum.. aynı zamanda digitürk satış temsilciliği / danışmanlığı yapıyorum hocam..

Reelde çalışmanız lazım bence Allah korusun Youtube kapansa dımdızlak ortada kalacaksın ek iş olarak Youtube ile ilgilenmelisiniz
Mesajım [MENTION=5182]serkannakres[/MENTION] eydi

youtube asla kapanmaz,ve hatta önümüzdeki zamanlarda karşısına aynı sistemle yandex in rakip olacağını düşünüyorum-eğer öyle birşey olursa bunun kaymağınıda ilk bizler kat kat yeriz :D

Cep telefonu kapandı!!
Market alışverişi zarzor geçiştirildi ( hanımdan dolayı )
Köpeğin maması Yok!!
Çocugun Maması yok ( Emziiyoruz )
Mazeritim Var!!

uzun zamandır var bundan sonrada olur inan bana.. ama inan bana işim vardı bıraktım aylık 8000 lira kimse vermiyor yada daha fazlasını. şunuda eklemek isterimki ben /www.xticaret.com da satış ortaklıgım vardır imleme ve sayfamda satış reklamları ilgili kazancım vardır.. ayrıca www.ilanbenden.com ... www.ilanbenden.com da Sayfa Ve İlan Alanında ADMİN lik Yapıyorum 1,250 maaş ve ssk vardır.. bunun yanı sıra sahibinden.com da elektronik ürünler satıyorum.. aynı zamanda digitürk satış temsilciliği / danışmanlığı yapıyorum hocam..

Aylık 8k+ geliriniz var ama geçinemiyorsunuz? Uçuk rakamlarla Bir hesap yapalım
Ceptel = 500 TL
Ev Kira= 1000 TL
Market= 1000 TL
Pazar = 500 Tl
Mangal = 500 TL
Köek Maması = 500 TL
Çocuk Mamasuı= 500 TL olsa toplamda 4500 TL para yapar. kaldıki ben en uçuk rakamları yazdım size. sizin 8k+ artı kazancınız var ama Mazeritiniz var.
Geçinemiyor olsanız bile Bence bu yukarıda saydığınız kutsal değerleri burda deşifre etmeyin, içinizde yaşamanız kendinize olan saygınlığınızı artıracaktır.
Bol kazançlar

gel yarın gel saat 13,00 olsun paRALAR Yatsın

Aylık 8k+ geliriniz var ama geçinemiyorsunuz? Uçuk rakamlarla Bir hesap yapalım
Ceptel = 500 TL
Ev Kira= 1000 TL
Market= 1000 TL
Pazar = 500 Tl
Mangal = 500 TL
Köek Maması = 500 TL
Çocuk Mamasuı= 500 TL olsa toplamda 4500 TL para yapar. kaldıki ben en uçuk rakamları yazdım size. sizin 8k+ artı kazancınız var ama Mazeritiniz var.
Geçinemiyor olsanız bile Bence bu yukarıda saydığınız kutsal değerleri burda deşifre etmeyin, içinizde yaşamanız kendinize olan saygınlığınızı artıracaktır.
Bol kazançlar

arkadaşım sen aile planlamasında çalış senden bişe kaçmaz ama yazdıklarım yazmadıklarıma sebeb olmasın sen benim o espirime gül geç , ve dediğin gibi araba taksiti ev taksiti bunlar çok ulu orta sölenmez nazar değmesin diye ;) ayrıca işde böle çok söledinmi arkandan kazandıgın paranın hesabını yapan çok oluyor.

arkadaşlar ben daha önce dikkat etmemiştim ödeme bölümünde şöyle bişey yazıyor
23.Mar.2014 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ..
hesaplara para transferi başlamış gibi görünüyor yoksa normal bir yazımı bilgisi olan varmı
acaba

işlem başladı demek o normal bi yazı yani;)

O 8000 liranın yarısının yarısının yarısına da razıyım ama olmuyor işte..

O 8 binlirayi ünlemler cayır cayır gelirken nası yapıyonuz bide o var :D devlet sırrınızı çözecem az kaldı :D

ben ayda bin lira alabilsem razıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri