2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw deli olcam niye işlenmiyo bu ödeme mailde attım dün gene değişen bişe yok

istanbul kuveytturk saat 10:02 de yatmış.ilk bana yatmış galiba :D

bende de yatmadı hala ziraat bank hepsi aldı neredeyse

Yapı kredi ve işbank saat 09:54 de yatmış aynı anda:D

birde dolar ile türk parasının yatırlıması arasında fark varmı ? bende ki kesinleşen kazanç dolar şeklinde

Şu saat itibari ile parası yatmamış arkadaşların hiç şubat ayında kapanan kanalları oldu mu ? Ben tek kanal çalışıyordum ve kanalım şubat 18 de kapandı.Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Çünkü sorun şubelerden değil büyük ihtimal googleden kaynaklanıyor,eftleri onaylamadığı için banka işlem yapamıyor.

Şu saat itibari ile parası yatmamış arkadaşların hiç şubat ayında kapanan kanalları oldu mu ? Ben tek kanal çalışıyordum ve kanalım şubat 18 de kapandı.Sorun bundan kaynaklı olabilir mi ? Çünkü sorun şubelerden değil büyük ihtimal googleden kaynaklanıyor,eftleri onaylamadığı için banka işlem yapamıyor.

Aynen dostum ana kanalım ve bir kaç alt kanalım ayın 10 unda para kazanmalara kapanmıstı,sonra yeni kanallar actım ve devam ediyorum her hangi bir sıkıntı yok ne adsensem de nede youtub da, umarım bu bahsettiğin sebebden dolayı değildir ama sanmam da çünkü forumları gezdiğim de her kes kesnileştiyse kazanclar hele ki ödeme işlemi devam ediyora kadar geldiysek bence yatar sakin olalım biraz daha..Mesela geçen ay da benim saat 14:30 dan sonra ancak yatmıstı..Umarım bir sıkıntı çıkmaz diyorum,eyer çıkarsa zaten ben çok sağlam çuvalladım derim..Bu husus da tecrubesi olanlar varsa ufakdan aydınlatırlarsa sevinirim..

Yahu iş bankası yatmayan yok mu? Bir bana mı yatmadı iyice. Foruma yazanlardan kimse iş bankası yatmadı demiyor işkillenmeye başladım iyice

kesinleşmiş kazanç bölümüne eklendikten sonra adsense ban yemeden para ile ilgili sıkıntı olucağını zannetmiyorum çünkü geçen aylarda da kapanan kanallarım oldu aynı zamanda ay sonuna kadar bu işi yapıp kanal kapanması olmayan yoktur tahminimce?

Muğla ziraat bankası saat 10 gibi yatmıştı

Dün pinini girdiğim adsense dışındakiler yatmış. (ziraat,iş,akbank)
Pini dün girilen adsensenin parası ne zaman yatar arkdaşlar ?

alakası yok arkadaşlar kanal kapanmasıyla felan.Benimkinde herhangi kapanma telif vs olmamısna rağmen halen yatmadı banka TEB bankası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri