Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar dün gece pini, kimlik göndermek suretiyle aktif etmiş bulunmaktayım acaba param bugünlerde yatar mı yoksa bir daha ki ayı mı bekleyeceğim![]()
Eğer kesinleşmi tutar baraj miktarını gecmişse önümüzdeki ayın ilk haftasında alırsın.
LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benim adsensede yatmış gozukuyor ama
hesabımda para yok
bankada tanıdık arkadasım var onuda aradım gelen giden bekleyen bişey yok diyor bunu nasıl cozebilirima rkadaşlar. @Serk@nYT
Yani nerden baksan almama 2 hafta var![]()
Enparadan dolar hesabı açsaydın hocam keşke :/. Oraya alsaydın ödemeyi. Anında açabiliyorsun internet şubesinden.Dolar hesabim bugun isleme girdi yatmis gorunuyor ama enparada tik yok. Insallah tlye cevirip gonderirler enpara dolar parayi geri gonderiyormus.
Enparadan dolar hesabı açsaydın hocam keşke :/. Oraya alsaydın ödemeyi. Anında açabiliyorsun internet şubesinden.
Umarım hocam. Eğer eft geri dönerse hesabınıza ekleniyor diğer ay ödeme alıyorsunuz.hocam bu dolar hesabımdan ilk defa ödeme alacağım diğer dolar hesaımdan dolar olarak değil tlye çevirip gönderiyorlardı bu yüzden dolar hesabı açma gereği duymadım umarım tl olarak göndermişlerdir
Umarım hocam. Eğer eft geri dönerse hesabınıza ekleniyor diğer ay ödeme alıyorsunuz.
Evet. Ödeme geri dönünce kredi olarak ekliyorlar. Gelecek ay toptan gönderiyorlar. Paranız google'da kalmıyor.ciddi misiniz hocam eğer gerçekte bu çok iyi olur. zaten öyle bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum ücretim yarın sabaha yatar diye düşünüyorum
ciddi misiniz hocam eğer gerçekte bu çok iyi olur. zaten öyle bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum ücretim yarın sabaha yatar diye düşünüyorum
hacım biz paraları yidik sen daha alamadın mı.
ahahah bir günde 3600tl yedim notebook, swatch kol saati, traş makinesi, geri kalanı da taksimde sıcak şaraba gitti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.