2014 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ay oldugu gibi bu ay da enson benim yatti hesaba.Serkan reis yarin ogleden sonra yatar demisti dogru bilmis.Benden sonra parasini almayan kalmamistir galiba :)

ben hala alamadım dolar hesabımın parasını googlede ödendi gözüküyor ama hesapta tık yok acaba benim hesap numaram tl hesabı o yüzden mi ödeme alamıyorum.bilen arkadaş cevaplayabilir mı

Kazasız belasız bu ayıda atlaktık. Bundan sonrada devamı gelir inş. Herkese bol kazançlar.

Arkadaslar bende daha alamadim, adsense de yatirilmis diyor ayin 26 sinda ama banka hesabima daha gelmedi? Hollanda hesabim var

Bazı arkadaşların dediği gibi kazançlarınız kesinleşdiyse ve ödeme işlemde yazısı cıkıyorsa geç de olsa yatıyormus paralr bu ay çok geç ödeme alarak bunu öğrenmiş oldum halen alamayan dostlarım sakin olmak zor biliyorum ama bence kesin yatıcaktır paralarınız güle güle harcamak dileklerimle.

maşallah..herkes iyi kazanıyo anlaşılan bende bu işte yeniyim bakalım biz neleri görücez:)

arkadaşlar konu dışı ama kafayı yicem biraz önce bir videom topluluk ihlali yerdi kanal açık sorun yok o video tam 410k izlenim 2300 tl para kazandırdı şimdi ben bu parayı alırmıyım yoksa boşa heveslenmeyeyimmi ?

Pazartesi günü pinini girdiğim adsensenin ödemesi yatmış bugün.

Yeni konuda görüşmek üzere bu konuyu kitleyelim artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri