2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi ayım temmuzdu eve mutfak dolabı fln yaptırıyom gözünü seveyim google az para kes :D

Oldu başka emrin? Hiç yazı yazmayalım öyleyse...

ayar oluyom şöyle tiplere vallaha kardeşim

aslında diceksinki eğer bu kadar rahatsız oluyosan okuma okuyosanda saçma sapan yorum atma

yakında olacakları soluyom

P harfli ile başlayan kelime kurmayın

Herkese bol kazançlar allah daha çok vesin hepinizde az kesinti olur inşlllah ufak şeyler için birbirinizi kırmayın abilerim

26 29 arası pin onaylayan kişiler parasını ne zaman aldı beyler. böyle olup alanlar diğer ayın kaçında aldı ?

arkadaşlar benim geçen ay kesinleşmeden sonra adsense doğru dürüst saymıyo..çok güzel izlenme var ama adsensede izlenmeler üç beşi geçmiyo..var mı aynı sorunu yaşayan..yada bu izlenimler sonra yansıyacak mı bilgisi olan cvb verirse sevinirim

partnerlerden yavaş yavaş yakamı kurtarmaya çalışıyorum.. adsensede spamden kapanan kanalın parası kesinleşiyor mu dostlar hiçbir şey yapsak bile? yoksa illa kanalı silmek mi gerekiyor toptan

partnerlerden yavaş yavaş yakamı kurtarmaya çalışıyorum.. adsensede spamden kapanan kanalın parası kesinleşiyor mu dostlar hiçbir şey yapsak bile? yoksa illa kanalı silmek mi gerekiyor toptan

spamdan kapanan kanalın parası kesinleşir ama hep silmiştim ben silmeyenlerde kesinleşiyordur büyük ihtimal ama sil gitsin en sağlamı

26 kanal Spamdan gitti 22 Temmuzda daha toparlayamadım.
Ondan sonra açtığım 6 kanalıda kapatmıştı.
:D

Bakalım % kaç kesecek.
Geçen ay kanal felan kapanmamaıştı %25 kesti.
Bu ayda %20 altına düşmezde bakıcaz artık.
:D

yarı yarı ya düşüş var ama iyi gelir ayın 11 ini bekliyoruz....

bu konuyu çok seviyorum :D hayırlısı artık hepimiz için

Kısmetse bu ay adsense tarihimin en büyük rakamını (6 rakamlı) alacağım. Bayram dönemini ve yaz mevsimini sırf bu yüzden çok seviyorum.

Thanks YT.

Temmuz çok kötüydü, ağustosta kötü başladı haydi hayırlısı.

temmuz kötüydü ağustosa iyi başladık kaza bela olmadan paramızı alırız inş.

Kısmetse bu ay adsense tarihimin en büyük rakamını (6 rakamlı) alacağım. Bayram dönemini ve yaz mevsimini sırf bu yüzden çok seviyorum.

Thanks YT.

Özgün çalışarak 6 rakamı görmek cidden büyük sabır ister hocam, tebrikler. Sürekli seyahat ediyor musunuz yoksa elinizdekilerden farklı şeyler mi çıkarıyorsunuz ? Bir de kaç farklı kanalınız var, hepsinin içeriğinde az çok aynı şeyler mi var?

yt'e başlayalı 5 ay oldu ilk 3 ay 2 haneli 4.ay 3 haneli 5.ay 4 haneliye ulaştım.Darısı diğer yeni başlayanlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri