varlığı bir dert yokluğu yara
Rüçhan Çamay - Para Para Para - YouTube
Rüçhan Çamay - Para Para Para - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son ödeme 22.08.2014 20:42:28 tarihinde yapıldı ve (*****) tutarındaydı
Bende böyle oldu ama bankaya baktım yatmamış. Ne zaman yatar sizce ?
вєякαη;551097' Alıntı:geçen ayki gibi oldu yine çoğu kişinin ödemesi yatmış gözüküpte alamayanlar olacak karıştırdılar !!!
вєякαη;551097' Alıntı:geçen ayki gibi oldu yine çoğu kişinin ödemesi yatmış gözüküpte alamayanlar olacak karıştırdılar !!!
Milleti korkutmanın alemi yok. hafta sonu bankalar kapalı olduğu için eft yapılamıyo. pazartesi kaldığı yerden devam etcek 12 ye kadar paraların çoğu yatmış olur bile
вєякαη;551135' Alıntı:geçen ayda öyle deniliyordu ama denildiği gibi olmadı çoğu kişinin ödemeleri işleme girmesine ve ödeme dekontu çıkmasına rağmen bankalarına ödemeleri geçmedi
вєякαη;551135' Alıntı:geçen ayda öyle deniliyordu ama denildiği gibi olmadı çoğu kişinin ödemeleri işleme girmesine ve ödeme dekontu çıkmasına rağmen bankalarına ödemeleri geçmedi
Baktın para banka hesabına geçmedi gerekeni yaparsın hafta sonuna geldi diye isyan mı edelim yani![]()
вєякαη;551149' Alıntı:yahu onları bende biliyorum 9 senelik bir adsense mazim var benim demek istedimi anlamıyorsun yada olaylardan haberi yok bazı arkadaşların
Her konuya şu 9 senelik adsenseyi eklemezsen olmaz zaten nasıl bi egon varsa tatmin olmadın bi türlü.
Her konuya şu 9 senelik adsenseyi eklemezsen olmaz zaten nasıl bi egon varsa tatmin olmadın bi türlü.
вєякαη;551158' Alıntı:o zaman sende birşeyleri ölç biç konuşacağın kişinin kim oldugunu ve tecrübesini göz önünde bulundur ve ona göre cevap ver bana gelip bana cumartesi pazar girdi diye ödemeler yapılmıyor diye komik cevaplar vermeyin lütfen
Adsensede ödeme işlemi devam ediyor yazıyor. Maviye donmedigi surece banka hesabina gecmiyor sanirim zaten. Ama googleden mail geldi odemenizi yaptik felan diye..bekleyelim bakalım pazartesi belli olur her şey
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su cogu kisiye 2-3 tane ornek verirmisin? Etiketle isimleeri bide onlarla konusalim bakalim.
Cnku bana gecen ayda oldu.boyle ertesi gun ogleden sonra aldim odemeyi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.