2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben bu bankların varya arkadas google odedı gosteriyor banka parayı hesaba atmıyor bu nasıl bır ıs ya resmen bizim paramızı değerlendirmeye alıyorlar.

valla bende ekranda hala sözleşme durduğu için bir halttan haberim yok.para bankaya ulaşınca sürpriz oluyor:D

aynen öyle.cumadan beri bu konuda post kasmaktan kaçışın yoktu...bunlarla uğraşmamak için bıraktık zaten :D

inan ki post kasmakla hiç işim olmaz, yanlış düşencelerdesiniz , bir senin post sayına bak birde benimkine bak, üyeliğim sizden eski.

iyi ki bırakmışsınız :)

inan ki post kasmakla hiç işim olmaz, yanlış düşencelerdesiniz , bir senin post sayına bak birde benimkine bak, üyeliğim sizden eski.

Bu konuya ne zaman girsem senin yorumunu görüyorum.Tesadüf müdür nedir :)...

Bu konuya ne zaman girsem senin yorumunu görüyorum.Tesadüf müdür nedir :)...

bu ay sıkıntı varda ondan, çoğu kişinin adsensesi işleme girmiş ödeme maili bile gelmiş, benimkinde hiç bişey yok , acil para da lazım o yüzden biraz telaş ediyorum.

konuya yazıyorum ama cevabımı alamıyorum, tek sorum hafta sonu nedeniyle işleme girme pazartesi mi olur dedik onun cevabına bakıyoruz ama cevap yazan yok

bu ay sıkıntı varda ondan, çoğu kişinin adsensesi işleme girmiş ödeme maili bile gelmiş, benimkinde hiç bişey yok , acil para da lazım o yüzden biraz telaş ediyorum.

konuya yazıyorum ama cevabımı alamıyorum, tek sorum hafta sonu nedeniyle işleme girme pazartesi mi olur dedik onun cevabına bakıyoruz ama cevap yazan yok

büyük ihtimal pazartesi alırsın parayı en kötü ihtimal salı alıcan

işleme girmeyenlerin adsense pazar gecesi veya pazartesi sabahına doğru girecek

benim post sayım genelde cevap vermekten kaynaklı.
en geç salı akşamına kadar alırsın,merak etme.
ilk yüksek meblağ bekleyenlerde genellikle oluşan tatlı bir telaş...;)

yine buralar karışıyor :D [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] konuya kilit

arkadaşım biz 20 dk dır bu konuya yorum yapmadık , bir birimizi kırmadan konuştuk , artık yorum yazmıyoruz, sen gelmişsin 20 dk dır yorumyapılmayan konuya buralar karışıyor adminleri getirmeye çalışıyorsun

pardon da amacın ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri