2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adsense temelli genel bir sorun yt veya site ile alakalı degil, miktarla alakalı degil, adsense hesabının yeni veya eski olmasıyla alakalı degil

hepsi bizzat tecrübe ettigim konulardır.

3 aylık adsense hesabım ödendi 3 yıllık duruyor.

r10'da bircok site gelirini bekleyen arkadaşdada aynı durum söz konusu.

miktar konusundanda forumda konuştugum bircok arkadaşdan edindigim bilgiye göre onlada alakalı degil.

anladım hocam ben böyle bi sorun yaşamadım ama geçikmeyi yaşayan arkadaşlar adına üzüldüm ve gelecek aylarda yaşanmamasını dilerim,

google da kimsenin parası kalmaz düşüncesinde biriyim, 2013 aralıkta hatrı sayılır bir miktar, kanalların para kazanması gitmesi dolayısıyla kesinleşmemişti geçen ay o miktarın hepsi kesinleşti ve yattı bu ay sorun yaşayan arkadaşlarında paralarıda hesaplarına yatacaktır, kısa sürede çözülür umarım bu sorun.

anladım hocam ben böyle bi sorun yaşamadım ama geçikmeyi yaşayan arkadaşlar adına üzüldüm ve gelecek aylarda yaşanmamasını dilerim,

google da kimsenin parası kalmaz düşüncesinde biriyim, 2013 aralıkta hatrı sayılır bir miktar, kanalların para kazanması gitmesi dolayısıyla kesinleşmemişti geçen ay o miktarın hepsi kesinleşti ve yattı bu ay sorun yaşayan arkadaşlarında paralarıda hesaplarına yatacaktır, kısa sürede çözülür umarım bu sorun.

aynı şekilde düşünüyorum. ancak forumda bircok arkadaş gibi ne yazıkki ilk defa bende googleden gelecek paraya dair bazı planlar yapmıştım. borç felan değil tabiki ama yinede canım sıkıldı. ben bu para gelmesede olur diyebiliyorken, paraya bağlı borç veya önemli planları olan arkadaşların yaşadığı stres gerçekten zor.

tabiki paralar googlede kalmaz. tabiki ödenecek ama , her geçen gün biraz daha içeriye giren arkadaşlar var.

aslında bu biraz ders olmalı. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]; 'nin gecen bir yorumunu okumuştum farklı bir konudaydı sanırım, gelecek paraya güvenip iş yapan bir arkadaşa hitaben ya adsensen banlansa , para gelmeden o paraya güvenme anlamında bir mesaj yazmıştı. herkez bu şekilde hareket etsin.:)

google kredi kartı gibidir. güvenip harcaması kolaydır. sonrası can yakabilir.:)

konuyu dağıttık ama birilerinin birazda bundan bahsetmesi gerekiyor sanırım.

haddini bilmez bir uslüpla bi mesaj atmışsın bari sıvamaya çalışma. herkez ihtiyacına göre kazanıyor. kimisi 300 tl kazanayım 2 gece takılırım derdinde , kimisi ev gecindirme derdinde, kimisi yatırım derdinde. zaten önünde böyle bir pasta varken 1-2k tlye yeter diyorsan cocuklarına veya eşine hic bi halt yaşatamazsın.

Aynen hocam işte benim mantığımda bu yönde . Böyle bir pasta varken , Bu pasta önümüzden gitmeden ne kadar alabiliyorsak pay almalıyız . Bu demek değil ki sahte telif atalım , flag atalım ama şu işin üzerine gitmek gerçekten en mantıklısı

30 una kadar işleme girmezse

kanallarımı partner yapacağım

Abi ne soracağım işleme giren adsenselerden aynı bankada olan var mı? Benim ve sorduğum bir iki arkadaşta farklı bankalarda aynı isimle olan ödemeler problemsiz geldi. Ama aynı bankada başka hesaptaki 2. 3. Adsenselerden ödeme alınmadı işleme girmedi. Sende böyle mi? Ya da diğer sorun yaşayan arkadaşlarda böyle bir şey var mı?

Abi ne soracağım işleme giren adsenselerden aynı bankada olan var mı? Benim ve sorduğum bir iki arkadaşta farklı bankalarda aynı isimle olan ödemeler problemsiz geldi. Ama aynı bankada başka hesaptaki 2. 3. Adsenselerden ödeme alınmadı işleme girmedi. Sende böyle mi? Ya da diğer sorun yaşayan arkadaşlarda böyle bir şey var mı?

farklı bankalar

Var mı yeni gelişmeler, mail yollayan arkadaşlar oldu sanırım onlara dönüş yapıldı mı ?

Öyle garip durumlar varki anlamak mümkün değil 4 adsensemin 3'ünden parayı çektim. Asıl ilk adsense hesabım daha işleme bile girmedi :D

arkadaş bir ton sorunla uğraşıyoruz birde ödeme işlemleriyle uğraşırsak işimiz var..

2 aydır işleme girmeyen varsa yandık. Son çare [email protected]'a mail attım, gerçi döneceklerini sanmıyorum ki adsense türkiye iş tanımı olarak ne yapıyor onu da bilmiyorum :)

Beni de çok tedirgin ediyo bu konu inş daha fazla insanın başına gelmeden sonuçlanır.. En azından ne olucağını bilsek gelicek mi gelmicek mi... :(

hayra alamet degil bu gidişat.. işleme girmeyen arkadaşların ortak paydasını bulsak sorunu çözeriz gibi geliyor..

Ödemeye güvenip, İstanbul'a yerleştim... Şuan resmen g.t durumdayım :) Kredi kartından yiyorum 4-5 günlük para kaldı bakalım ne b.k yiyeceğiz

Googlede paraları ödemeyecekse biz ne yapalım :( bu nasıl iş umarım spam adsenseleri tespit edip ödemelerini yapmama kararı almamışlardır.

Ödemeye güvenip, İstanbul'a yerleştim... Şuan resmen g.t durumdayım :) Kredi kartından yiyorum 4-5 günlük para kaldı bakalım ne b.k yiyeceğiz

hocam bidaha böyle bu adsenseye güvenip bişe yapma ben parayı elime alınca anca ozaman rahatlıyorum bunlara güvenerek iş yaptınmı borça girip soluğu içerde alırız valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri