2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yorumlardan bişey dıkkatımı çektı

Yüksek meblağ alan arkadaşların kazançları kesınleştı ama ödemelerı alamadılar.,şuan işleme girmeyenlerın hepsi büyük büyük rakamlar mı?

bunda daha az var diyer adsensemde daha yüksek mevla vardı onu odedi bunu ödemedi buda 4 hane oda

Biri totem mi dedi? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Ben de yazayımda yatsın artık.

Rakamlarla alakası yok hocam.

Kardeşım mesajları yazanlar ve işleme gırmeyenlerınkı hep buyuk rakamlarla oynayan kışıler o dıkkatımı çektı.

Emınımkı ay sonuna kadar olmadı eylülün ılk haftasına kadar ödemeler yapılır,adsense parayı borsaya yatırmış yakında ödemelerı yapar.

01.Ağu.2014 - 28.Ağu.2014
Hiç işlem yok

:):) şu yazıyı görünce içimizden ne güzel şeyler gecer oldu.

Yeni hesaplarım büyük küçük yattı,işleme girmeyenler ise defalarca ödeme aldıgım eski hesaplar.acaba sizlerdede böylemi yani eski hesaplarmı.

Yaw arkadaşlar şaka gırgır bi yana harbi psikoloji bozuldu...

Şu bahsettiğimiz rakamları normal insanlar kaybetme riski yaşasalar intihar eşiğine gelirler...

1000 şükür halimize alıştıkmı ne çok koymuyo artık :)

:) eniştem altın define uğruna kafayı yedi boşanmaya kadar gitti.Diyorum ki ona da mı bu işi öğretsem :D

Yeni hesaplarım büyük küçük yattı,işleme girmeyenler ise defalarca ödeme aldıgım eski hesaplar.acaba sizlerdede böylemi yani eski hesaplarmı.

Evet benim de işleme girmeyen adsense hesabı eski... 2007 yılında ödeme almaya başladığım adsense hesabımda hala işleme girmedi bu ay ödenecek ücret

Bende garanti olsun diye bu ay eski hesabıma yüklemeye başlamıştım(2 yıllık) umarım bir sorun çıkmaz )

Arkadaşlar herkesin parası yatar. Biranda okadar yüksek meblağ ödemek kolay olmuyor olabilir. Bahsettiğiniz rakamlar xx.xxx li rakamlar. Bu rakamlar ilk etapta detaylı incelemeye alınır. İnceleme sonunda ödemenizi alırsanız heray düzenli şekilde almaya devam edersiniz diye düşünüyorum. Yanılıyorsam yada eksik olduğum konular varsa tamamlarsanız sevinirim.

Arkadaşlar herkesin parası yatar. Biranda okadar yüksek meblağ ödemek kolay olmuyor olabilir. Bahsettiğiniz rakamlar xx.xxx li rakamlar. Bu rakamlar ilk etapta detaylı incelemeye alınır. İnceleme sonunda ödemenizi alırsanız heray düzenli şekilde almaya devam edersiniz diye düşünüyorum. Yanılıyorsam yada eksik olduğum konular varsa tamamlarsanız sevinirim.

sorunda orada zaten ödenmeyen hesapların cogu eski ve zaten bu rakamları düzenli olarak alan hesaplar. yani konu hesapların ilk defa yüksek rakamlar alacak olması degil.

sorunda orada zaten ödenmeyen hesapların cogu eski ve zaten bu rakamları düzenli olarak alan hesaplar. yani konu hesapların ilk defa yüksek rakamlar alacak olması degil.
Hocam ödenir bence. Eğer bu ay ödenmezse gelecek ay fazlasıyla öder Google.

geçen aylarda bi hesapta ödeme eşiğini geçtiği halde pin işleme girmemişti.ama diğer ay geçmişti.Yine öyle bir hatadan dolayı işleme girmemiş ama illaki girecektir bence.Lakin sizin dediğiniz xx.xxx haneler google için saniyede kazanılan paralar belki.yani çok büyük değiller onlarda.Teknik bir arıza yada başka bir problem oldğu kanısındayım.ama elbet ödenir o paralar

Bahsettiğimiz rakamlar Google için bence çok küçük meblağlar oluyor :) Bende düzenli olarak işleme girmeyen adsense hesabımdan ödeme alıyordum. Ama nedense bu ay böyle bir sıkıntı ortaya çıktı. Bu durum sadece youtube adsense kullananlar için geçerli değil ayrıca web site üzerinden adsense kullanan kişiler de aynı sorunu yaşıyor..

Sonuç ama gene aynı sadece beklemek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri