2014 TEMMUZ Ayı Kazançları, AĞUSTOS Ödemeleri -TEK BAŞLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekreteer cikiyor bilmem nerden.hulya ben mesajinizi birakin geri donecem diyo

valla bilemiyorum hocam

Sen aradın mı ? Cevap verirler mi bize ki (:

ben şu an müsait değilim hocam aramak için maalesef, internetten buldum numarasını

------------------------------------

bu arada binaya gitmek isteyen arkadaşlara söylüyorum, bundan 2 sene önce arkadaş yolda biletlerini düşürmüştü, adamın teki aramıştı biletlerinizi buldum gelin benden alın diye, o adam google ofisinde çalışan bi adamdı şansa, bizi ofise çağırmıştı.. büyük bir plazada 10.veya11.kattaydılar sanırım girişte girebilmek için kime geldiğinizi söylüyosunuz güvenlik arayıp teyit ettikten sonra kimliklerinizi güvenliğe bırakıp misafir kartı alıp turnikeden geçerek içeri girebiliyordunuz.. :D

Bu gece işleme girmezse;
Birdahaki ayın 10'una kadar girdi girdi yoksa birdahaki ayın 22'sine kalır gibi geliyor bana ödemeler.

İnşallah ödeme alamayanların ödemesi tez vakitte yapılır.
Yoksa aynı akıbeti bizde birdahaki ay yaşayabiliriz.

YetkiliGoogle Türkiye Ofisi
AdresGoogle Türkiye İstanbul Ofisi Tekfen Tower Buyukdere Caddesi No: 209 Kat:9 34394 Istanbul
Telefon0212 319 76 36-0212 319 76 38- (0212) 444 21 07
Web Sitesiwww.google.com.tr/

Büyükdere de beş dakikalık yol ha. İki dakika sizin için gidip sorsam mı. Pazartesi işim var o tarafta geçerken uğrarım hala ödenmemiş olursa. Artık mesai bitiyor.

444 2107 google adwords ile gorustum. Adsense departmani veya dnya genelinde iletisim kurulabilecek bir numara olmadigini soylediler.

+ olarak google tr ofis no istedim direk baglanti kurduk sayelerinde, onlarda su anda bilgileri olmadiklarini hatta konudan yeni haberdar olduklarini soylediler, derhal adsense ile mail yoluyla iletisime gecmemizi istediler

Arkadaşlar, google ile aynı plazadayız. Buradaki ofisleri sadece adwords hizmetleri için açılmış bir ofis.
Adsense için irlanda ofislerinden yürütüyorlar işleri.
Sonuç alamazsınız yani.

2 gün önce TEKFEN plazada google semineri vardı kuzenim katıldı, burada ki ofisin tek amacı ADWORDS o yüzden boşuna ofise gitmeyin arkadaşlar.

Lazım olduğunda Adsense'le görüşebilmek için Dublin'e mi taşınsak? Para sorun olmaz. Bir şekilde geçinirim. Dil bariyeri de yok. Valla Dublin iyi fikir.

Bildiğim kadarıyla ödeme dönemi itibari ile adsense ödemeleri 4 ila 10 gün arasında yapılıyor yani pazartesiye kadar zaman var boşuna kasmayın.

Beyler o "mehmetalibur" adsense konusunda uzman. Adam yatmaz dememiş, ödeme düzeni değişmiş demiş. Bence de pazartesiyi bekleyelim.

Beyler o "mehmetalibur" adsense konusunda uzman. Adam yatmaz dememiş, ödeme düzeni değişmiş demiş. Bence de pazartesiyi bekleyelim.
Youtube kazanclari ayin 15inden sonra kesinlesir , yansir diyen ADSENSE UZMANINA benden selam olsun :D

bu taktikleri çalmak için forumlarda gezenler az da ödeme konularına uğrasalarda bir işe yarasalar bari.zaten hiç bir maile dönüş yaptıkları yok.millet iyice psikopata bağladı parasızlıktan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri