Edit.
Forumda bir daha özgün videolarımı paylaşmayacağım.
Forumda bir daha özgün videolarımı paylaşmayacağım.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben hala merak edipde bakmadim nedir bu mega holding die![]()
sen çok yanlış geldin hocam dön geri![]()
![]()
![]()
Holodeck iyiymiş, birde insan ömrünün uzatılabileceği kök hücre olayları, başarılar güzel videoların.![]()
ben hala merak edipde bakmadim nedir bu mega holding die![]()
Videolarini takip ediyorum guzel videolar kardesim. Yine guzel olmus gunden gune kendini gelistirdikce ve abonelerin arttikca basarili bir kanal cikacaktir ortaya.![]()
Sonuçta emek var. Emek verdiğin işin karşılığını alırsın er yada geç hocam. Bu video'yu beğendim devam edersen dahada iyi olacaksın ama hemen abone izlenim derdine düşme. Zamanla olur bunlar. Birden büyüyen kanallara bakıp kendinide kötü hissetme çoğu reklam ile büyüyor. Kendini geliştirdikten sonra adwordsten reklam verirsin. Kolay gelsin![]()
Ayrica sana tüyo biraz banada rakip olursun bu tüyoyla ama ozgun kisilere herzaman yardim etmisimdir yine ederim. Emek var cünkü. Videolarini daha cok Top 10 tarzi yap. Yani 5 -7 veya 27 falan gibi degil. Bunlari daha sonra yaparsin. Ilk etapta top 10 tarzi yaparsan abone olayinda ve izlenimde buyuk artis gorursun. Elestiri degil oneri ve tuyo sadece.
Benim hep böyle her gün 1 yeni bilgi. Bunları biliyor musunuz tarzı kanallara hevesim vardı da bi tecrübe kazanayım ben de kısmetse bu tarz birşeyler yapmayı planlıyorum. Hocam bu arada müziğin sesi 17 de arttı birden sanırım haberiniz olsunBol kazançlar
![]()
Ayrica sana tüyo biraz banada rakip olursun bu tüyoyla ama ozgun kisilere herzaman yardim etmisimdir yine ederim. Emek var cünkü. Videolarini daha cok Top 10 tarzi yap. Yani 5 -7 veya 27 falan gibi degil. Bunlari daha sonra yaparsin. Ilk etapta top 10 tarzi yaparsan abone olayinda ve izlenimde buyuk artis gorursun. Elestiri degil oneri ve tuyo sadece.
Çok beğendim devamını bekliyorum. Özellikle türkçe seslendirmede ne var acep bi recep ivedik çıkmasın
Katılıyorum ben de genelde bu tarz videoları ilgi çekici bulurum.Hocam bu tarz video çekeceğim zaman sana bir danışayım ben de
![]()
ellerine sağlık çok güzel olmuş devamını bekliyorum
Yeni hazırladığım videonun sesiyle aynı sesi kullanmışız. Videoyu açar açmaz benim video açık kalmış dedim bi an, kendi videomu arar oldum sekmelerde..
Videoların gerçekten muhteşem.. Gerek konular, gerekse tasarım şekli.. Yalnız video sonunda diğer videolara yer vermişsin, bu çok güzel ama videoların üstüne o videoların bağlantılarını da ekle ki video üstüne tıklayınca direkt o sayfaya geçebilsin kullanıcı..
Bu yolda devam et kardeşim. Takipçinim.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.