2015 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fazla kesinleşenler büyük ihtimal geçen ayın kapananlardan yapılan kesintileri bu ya kesinleşti quiz mantığı ile benim geçen aydan kazancımın %50 sini kesmişlerdi bu ya kazancımdan çok daha fazlasını vermişler.

fazla kesinleşenler büyük ihtimal geçen ayın kapananlardan yapılan kesintileri bu ya kesinleşti quiz mantığı ile benim geçen aydan kazancımın %50 sini kesmişlerdi bu ya kazancımdan çok daha fazlasını vermişler.

Adsense'ye bu ay başladım büyük ihtimal Quizden atılın kanalları adsenseye bağladık 1 hafta saymadı tıklar onların kazancını bize vermiş Quize gitmemiş oluyor büyük ihtimal.

ben yanlıuş yere bakıyorum galiba.

bu kısım değil dimi kesinleşme. bu kısmın üzerinde yazan ödenecek miktar kısmınamı bakıyorduk. resimdeki bölüm bankaya ödeme yapıldığında bişeyler yazılıyordu değilmi

bu kısım değil dimi kesinleşme. bu kısmın üzerinde yazan ödenecek miktar kısmınamı bakıyorduk. resimdeki bölüm bankaya ödeme yapıldığında bişeyler yazılıyordu değilmi

Anasayfaya bakacaksın hocam

Para kazanması giden bi adsensede kazancın fazlası kesinleşmiş :)

Ağustos bölümüne bakıcaksınız hocam eylül'ün resmini koymuşsunuz.

Sağ üst email yazan yerin yanındaki icon'a basın Ödemeler deyin ağustos bölümündeki kazancta ne yazıyorsa o kadar kesinleşmiştir.

Ağustos bölümüne bakıcaksınız hocam eylül'ün resmini koymuşsunuz.

Sağ üst email yazan yerin yanındaki icon'a basın Ödemeler deyin ağustos bölümündeki kazancta ne yazıyorsa o kadar kesinleşmiştir.

Bende de yok daha kesinleşme arkadaşlar.

%98 kesinti :)))
Ayıptır be para kazanma gitmişti ellememiştim napsam şimdi ben ?

%19 kesinti inşallah bu ay sorunsuz alırız paraları...

%22 kesinti. Adsense yeni hesabımda pinin gelmesi için yeterli miktarda kazanç mevcut. Sanırım pini istememize gerek yok otomatik yola çıkıyor. İlk ödemeyi en geç ne zaman alabilirim onumuzdeki ay mumkunmudur :)

%22 kesinti. Adsense yeni hesabımda pinin gelmesi için yeterli miktarda kazanç mevcut. Sanırım pini istememize gerek yok otomatik yola çıkıyor. İlk ödemeyi en geç ne zaman alabilirim onumuzdeki ay mumkunmudur :)
Sanırım 2 Ayı bulur, ona göre plan yap hocam

Kesinleşmeyenler bi beğenebilir mi durumu görelim kaç kişi var.

Geçen ay para kazanmalarım gittiği için ödeme eşiğine ulaşamadım fakat yine de %21 kesinti ile kesinleşmiş.

Adsense hesap numara girmesem posta yinede gönderilmi ? bu arada kesinti %7

Beyler bende kesinti olmamış hatta üstüne eklenmiş :D 7-8 aydır adsense çalışmıyordum şaşırdım kesinleşmeyi görünce :D

100 lira fazladan kesinleşmiş ilginç... Sanırım hoşgeldin hediyesi bol kazançlar herkese :)

Son düzenleme:
Beyler bende kesinti olmamış hatta üstüne eklenmiş :D 7-8 aydır adsense çalışmıyordum şaşırdım kesinleşmeyi görünce :D

Ağustos ayı xx1 kazanç olmuştu,xx2 kesinleşmiş ilginç... Sanırım hoşgeldin hediyesi bol kazançlar herkese :)

Üstad,

Rakamları sil istersen. Abi tavsiyesi. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri