Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aralık ayındaki kazanç 2 bin tl kesinleşen 72 tl mi ? ben bir şey anlamadım bu işte fdgfd
![]()
Aralık ayındaki kazanç 2 bin tl kesinleşen 72 tl mi ? ben bir şey anlamadım bu işte fdgfd
![]()
arkadaşlar saçma sapan bi olay oldu bana bi yol gösterin
kiminiz gülecek ama))
şimdi adsense kesinleşmeleri kontrol ederken 1 tanesinde kesinleşmediğini gördüm
aralık ayına baktım bi meblağ var neden neden derken adsensenin banlanmasını engelleyen yöntemi uygulamışım sırf kasım ayı kazancı hebağ olmasın diye tarihleri tutturamamışım.
dolayısıyla kazanç kesinleşmemiş hemen açtım youtube erişimini ne yapmam gerek
bu arada arkadaşın adsense banlanmasını engelleyen taktiği sanırım işe yarıyor
kiminiz gülecek ama))
şimdi adsense kesinleşmeleri kontrol ederken 1 tanesinde kesinleşmediğini gördüm
aralık ayına baktım bi meblağ var neden neden derken adsensenin banlanmasını engelleyen yöntemi uygulamışım sırf kasım ayı kazancı hebağ olmasın diye tarihleri tutturamamışım.
kiminiz gülecek ama))
Benim adsensemde kesinleşen yok henüz. Biraz bekleyin derim belki kesinleşen ödeme yansıyabilir
İlk kez adsense çalışıyorum da şimdi geçen ay ödeme eşiğini geçmiştim.İşbankasına ( bankama ) deneme ücreti yatırmışlardı 40 kuruş falan mektup bekliyorum 3-4 hafta oldu bu normal mi ?
Edit : 14 aralıkta gelmiş bankaya 40 kuruş
Deneme amaçlı gönderilen tutarı adsense hesabınızdan doğruladınızmı? Eğer doğrulama işleminide yaptıysanız pinin gelmesini beklemekten başka yapacak birşeyiniz yok, pin gelme süreside bölgeye göre değişiyor sanırım. Benim pinim yaklaşık 1 aydır gelmedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.