2015 ARALIK Ayı Kazançları, 2016 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar baya yazılıp çizilmiş ama anlamadım , işleme girme başladı mı ?

Adam burada kesin bir şey olmadan paylaşmam diyor sana mı soracaktı aç adamın bu forumda açtığı 2-3 konuyu oku boş yapıp yapmadığını öğrenirsin.

Paylaşmıştır doğrudur. Yardımcı olmuştur belki ben de zamanında farkında olmadan paylaştığı bir şeyden faydalanmışımdır. Sağolsun. Lakin bu burda dönen muhabbetin boş olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu forumda en sevmediğim şey bi lafın söylenip arkasında durulmamasıdır.

Konuda ikili tartışmalara girmeyelim ve üslubumuza dikkat edelim.Saygılar...

Toplamda kaç kanal bağlı idi?
Toplamda 2 kanal bağlıydı.
2 spamdan kapandı
adsence spam düştümü diye boş kanal bağlamıştım.
şuan 1 tane bağlı boş

---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:37 ----------

adsense kaç aylık? Spamdan kapanan kanallar bidahaki ödemeye kadar banlatabilir belki.
adsense 6 aylıktı. başka hiç adsense açmadım.
zatenn katagori ... oldu. kazancım yok şuan

bu nasıl bi uslup sna mı sorcaktı konusup konusmamayı.. Arkadas uzun zamandan beri forumda aktif üye ve cogu konuda millete yardımcı olmus bi kisi ordada net bisey yokken söylemek istememis sadece ayrıca bu ay cogu kisinin adsense banlanmadı

Adam burada kesin bir şey olmadan paylaşmam diyor sana mı soracaktı aç adamın bu forumda açtığı 2-3 konuyu oku boş yapıp yapmadığını öğrenirsin.

senin gibileri bile bu işten para kazandı. Lanet olsun.

[MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] arkadaşa laf yazmışsınız ama bence adam haklı. Adam diyor ki adsenselerim banlanmazsa akşam yöntemi yazıcam diyor. Sonra da kesin değil diğer ay görüşürüz diyor dalga geçer gibi. Youtube işinde ne kesin ki bu yöntemin kesinliğini kanıtlayalım. Arkadaş yazar yöntemi uyguluyan uygular boş durmak yerine.

senin gibileri bile bu işten para kazandı. Lanet olsun.

Polemik yaratmaya çalışma. Bak dalgana. Hakkımda gram fikrin yok, gelmiş burda senin gibileri diye laf yapıyosun.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

[MENTION=36644]Sheriff[/MENTION] arkadaşa laf yazmışsınız ama bence adam haklı. Adam diyor ki adsenselerim banlanmazsa akşam yöntemi yazıcam diyor. Sonra da kesin değil diğer ay görüşürüz diyor dalga geçer gibi. Youtube işinde ne kesin ki bu yöntemin kesinliğini kanıtlayalım. Arkadaş yazar yöntemi uyguluyan uygular boş durmak yerine.

Kervan yürüyor hocam sıkıntı yok.

Eylül ayında açtığım hesap işleme girmiş olarak görünüyor ödeme mailine bakmadım henüz 3 kanal vardı birini geçen ay telif yedi diye sildim biri kendisi kapandı bu ay tek kanal kaldı bu tek kanal temizdi ve sorunsuz kazandırıyordu Antiban uyguladım ilk ödeme olacak inşallah eşigin iki katından biraz fazla bir miktar var.

işleme girmiş "21.Oca.2016 Otomatik ödeme işlemi devam ediyor" yazıyor

İlişki kesme yöntemi ile 4 adsense kesinleşmiş 2 tanesinden 2. Ödemesini alacağım hiç umudum yoktu 4 kanal bağlıydı biri spamdan kapanmıştı ... biri 4 hane diğeri 3 hane...

Herhangi bir yöntem kullanmadığım 4 hane kesinleşmiş adsense işlemde Allah'a şükür :)

Ekleme; Akşam 18 civarlarında işleme girdi onu da belirteyim

An itibari ile Durumlar

vnyZqp.jpg

Yine sıkıntısız işleme girdi adsenselerim hadi hayırlısı herkese bol kazançlar :)

Bir hesabım aşağıdaki gibi işlemde kaldı, diğer tüm hesaplarda işlemden çıktı gönderildi gözüküyor. Sizlerde şuanda durum nedir hiç bu kadar geç kalmamıştı işlemde.

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı • • • 

Bir hesabım aşağıdaki gibi işlemde kaldı, diğer tüm hesaplarda işlemden çıktı gönderildi gözüküyor. Sizlerde şuanda durum nedir hiç bu kadar geç kalmamıştı işlemde.

Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı • • • 

Bendeki durumda böyle. Sanırım küçük hesaplardan büyük ödeneceklere geçiyor

yaklaşık 1 saat önce 3 haneli tutarda ödeme yaptığı maili geldi. Fakat hesabıma girdiğimde tutar yatmamış. Nedir sebebi arkadaşlar ? Hesap onayınıda yaptım halbuki 2 gün önce.

yaklaşık 1 saat önce 3 haneli tutarda ödeme yaptığı maili geldi. Fakat hesabıma girdiğimde tutar yatmamış. Nedir sebebi arkadaşlar ? Hesap onayınıda yaptım halbuki 2 gün önce.

Biraz sabret kardeş, her bankanın farklı ödeme saati oluyor, sıkıntı yok öğlene kadar alırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri