2015 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ay spama düşen hesapların banlanmayıp ödeme alacağını düşünüyorum.

Eğer dediğiniz gibi çıkarsa, Son 2 ayda yaşanan gelişmelerin tamamen sistemsel hatalardan kaynaklandığı ortaya çıkacak ve spam aynen kaldığı yerden devam edecek

benim çalınan adseneye bağlı 4 tane kanalım vardı. bunları ayın 9 dan once yeni adsenseme taşıdım. taşıdığım kanalların kesinleşmesi taşıdığım adsense de olmayacakmıydı ?

Kanalların taşımakta geç kalmışın hocam. Kazanç olan ayın sonunda taşıman gerekirdi. Denemedim ama ayın 1 5 arası taşırsanda yeni hesapta kesinleşebilir.

işleme girene kadar kesinleşme yok :D bence kesinleşme demeyelim bu olaya artık, kazanç belirlenmesi falan diyelim :D

%19 kesinti oldu. galiba pin istemeyecek adsense değişmiş olabilir mi?? banka bilgisi gerdim doğrulama yapacam.

Eğer dediğiniz gibi çıkarsa, Son 2 ayda yaşanan gelişmelerin tamamen sistemsel hatalardan kaynaklandığı ortaya çıkacak ve spam aynen kaldığı yerden devam edecek

Dediğim gibi olursa adsenslerin spama düşmesi devam edicek. Ama banlanmalar belli dönemlerde toplu olucak. Kendi fikrimdir.

Kesinlesti kesinti %18 sirada pin var

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sistem hesaplama alt limiti 100TL dir

Bakın bu dramdır. :(

%21 ve %15 kesinti. %21 kesilen de 5 kanal gitmişti 1 kanal bağlı diğerinde hic kanal kapanmadı 1 kanal bağlı. Ekim pinim hala gelmedi. Banlanmadan alırım inş.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

xxxx Tutarındaki Kazancınızdan Toplam*%21Kesinti Yaşamışsınız

arkadaşlar bi adsensemde ilk paramı alacaktım. banka hesabına küçük doğrulama miktarınıda gönderdiler. 2 3 gündür hala param gelmedi. başka sorun yaşayan varmı

Hahaha Adamlar iyicene saçmaladılar

Ben 28 Ekimde hesap açtım, 29 Ekim 30 Ekim ve 31 Ekimde 0 TL mebla yapmış ama 72 TL kesinleşmiş
Ne diyorsunuz bu duruma [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] :)

(Beni banlamazsanız sevinirim ortada komik bi durum olduğu için görselleri paylaştım)

Son düzenleme:
kesinleşme oldu banka dorğrulaması yaptım pin geldi şu an elimde artık giriyimi sizce??

Arkadaşlar pin gönderilmesi için talepte bulunacak mıyım?

Bende banka bilgilerimi istedi girdim, adres doğrulaması hakkında bi uyarı yok. Yeni adsense'de nasıl oluyordu, pin için uyarı falan veriyordu diye hatırlıyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri