2015 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benm bi sorum olacak ekim ayında bi adsense açtım 27 ekim itibari ile kazanç başladı 11 kasıma kadar 3 haneyi buldu ama kesinleşen 20 tl sınırına ulaşmadı acaba %90 a yakın kesinti mi oldu yada daha önceki bi tarihimi baz aldı

27 Ekim-31 Ekim arasında 20 TL'yi aştı mı peki kesintiler dahil toplam miktar?

arkadaşlar benm bi sorum olacak ekim ayında bi adsense açtım 27 ekim itibari ile kazanç başladı 11 kasıma kadar 3 haneyi buldu ama kesinleşen 20 tl sınırına ulaşmadı acaba %90 a yakın kesinti mi oldu yada daha önceki bi tarihimi baz aldı

27 inden 31 ine kadar olan geçen ayın kazancın bu ay kesinleşir bu ay biriken para bir dahaki ay kesinleşir öyle ö yle gider

27 Ekim-31 Ekim arasında 20 TL'yi aştı mı peki kesintiler dahil toplam miktar?
yok hocam aşmadı

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

27 inden 31 ine kadar olan geçen ayın kazancın bu ay kesinleşir bu ay biriken para bir dahaki ay kesinleşir öyle ö yle gider
hocam kesinleşen miktarı 31 ekime kada bulamamıştım ama bi terslik var gibi

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

yok hocam aşmadı

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

hocam kesinleşen miktarı 31 ekime kada bulamamıştım ama bi terslik var gibi
pardon hocam şimdi tekrar baktım dediğiniz gibiymiş bi gün daha olsaymış buluyomuş 20 tl yi bi gün bir aya sebep oldu..eyvallah sağolun hocam

Uzun zaman sonra xxx kesinleşmiş en çok paraya ihtiyacım olduğu zamanda ilaç gibi geldi, inşallah devamı gelir.

Bir kanalımda %80 kesinti var oysaki ben yarı yarıya çalışmaya razıydım ama yetinmedi :(

Arkadaşlar Şimdi bir arkadaşım aradı beni google dan para yatmış kendisine. Yalnız söyle bir durum var yatması gereken xxxx TL varken sadece ilk ay kesinlesen xxx hane yatmıs yani son ay kesinlesen parası yatmamıs.

http://i.hizliresim.com/LEjpXJ.jpg

Arkadaşlar Şimdi bir arkadaşım aradı beni google dan para yatmış kendisine. Yalnız söyle bir durum var yatması gereken xxxx TL varken sadece ilk ay kesinlesen xxx hane yatmıs yani son ay kesinlesen parası yatmamıs.

http://i.hizliresim.com/LEjpXJ.jpg

Pini yakın zamanda girmiştir. Önceki biriken kazançlar ödenmiştir. Son kesinleşen, doğru zamanında yani önümüzdeki hafta ödenir.

Evet pini 1 hafta önce girdi bana hic pin gelmediğ icin yasamamıstım böyle bir durum :D neyse bu da iyiye işaret demekki bitirdiler banlamaları

Daha erken ama Kasım ayı pin'i gelen varmı

tamanes

pini girdiginizde oduyor gecen ayı ödüyor bu ayınkı 21 de odenecek

Adsense işlemde ödeme maili gelmiş.

En son ödemenizin hesabınıza yatıp yatmadığını kontrol edin.

Google'dan merhaba,

Size iyi haberlerimiz var! 20.Kas.2015 tarihinde, size Google AdSense kazançlarınız için bir ödeme gönderdik.

Adsense işlemde ödeme maili gelmiş.

En son ödemenizin hesabınıza yatıp yatmadığını kontrol edin.

Google'dan merhaba,

Size iyi haberlerimiz var! 20.Kas.2015 tarihinde, size Google AdSense kazançlarınız için bir ödeme gönderdik.
Pini yakın zamanda girmişsinizdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri