Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Garanti Adana hesapta
Arkadaşlar benim Adsensem bağlı kanallarıyla birlikte bugün spama düştü. adsensemin pini henüz gelmedi. Aralıkta ban yemezse 2. pini isteyecem. içinde 4k kesinleşen ödeme var. Pin bir türlü gelmedi. Ban yememek için veya pini halletmek için ne yapabilirim.
Peki pin girmenin 3 ay beklemek veya posta beklemek dışında bir yolu yok mu?Gecen ay pin girince spamdan kurtulan hesaplar olduğu söyleniyordu
Peki pin girmenin 3 ay beklemek veya posta beklemek dışında bir yolu yok mu?
Peki hocam adsenseyi pin gelene kadar ayakta tutmanın bir yolu yok mu? Ya da spamdan kurtarmanın bir yolu yok mu?Malesef hocam 2.pini istemiş olsaydın bugün 3.pini isteyip kimlik onayı yapabilirdin.
Peki hocam adsenseyi pin gelene kadar ayakta tutmanın bir yolu yok mu? Ya da spamdan kurtarmanın bir yolu yok mu?
hepsi benim adıma ben uyurken yatmış paralarhepsi senin adına mı hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.