2015 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 ekimde pin olusturdum 45 gun pin gelmeyince form doldurdum simdi bakiyem otomatik odeme islemine girmis tsk adsense bu ikinci odeme alisim

Ben de dün 4 tane adsense ye 3. pin isteyip onaylattım.1 tanesine ödeme yapılmış,diğerleri hala işlemde.
Adsense düzelmeye başladı sanırım

Aranızda alacaklı profili ile onaylatan var mı?

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Ben de dün 4 tane adsense ye 3. pin isteyip onaylattım.1 tanesine ödeme yapılmış,diğerleri hala işlemde.

Dün saat kaçta onaylattık kardeşim?

Ben onaylattim 3.pini iste 3 saat sonra form doldurma yeri geliyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam merhaba posta kutunu boşaltabilir misin..

---------- Spam Engelliyici 12:03 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

Beyler çoklu adsense ve spam çalışıp geçtiğimiz aylarda banlanan fakat bu ay banlanmayıp ödeme alan arkadaşlar varsa bana bir ulaşabilir mi acaba ?

3.pini istedim bu formu doldur dedim ama belge gönderilecek link gelmedi sizde de aynı mı oldu?

Daha önce yaptığımda hemen gelmişti :) neyse bekleyeceğiz artık

Adsense hesabına farklı bir isme ait banka ekleyebiliyor muyduk? Yani adsense bana ait, banka hesabı kız arkadaşıma ait olsa olur mu arkadaşlar?

Adsense hesabına farklı bir isme ait banka ekleyebiliyor muyduk? Yani adsense bana ait, banka hesabı kız arkadaşıma ait olsa olur mu arkadaşlar?

Alacaklı adı ile banka hesap sahibi adının uyuşması yeterlidir ödeme almak için diye biliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnızca banka hesabı sahibinin adı soyadı ve iban numarası tutması gerekiyor hala bu şekilde ödeme alınabiliyor.

Yalnızca banka hesabı sahibinin adı soyadı ve iban numarası tutması gerekiyor hala bu şekilde ödeme alınabiliyor.

Yani kız arkadaşımın adını ve banka adresini yazsam da kendi adıma ait adsense hesabına ödeme alabiliyorum, doğru mu anladım?

Bro aynı sorun bende de var. Sanırım 3. pini istediğimiz gibi gelmiyor o ekran. En geç yarına gelecektir.

ilk gelen anketi gönderdikten 30 dk sonra kimlik ile onaylatma formu geliyor bizzat dün denedım

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

dün 3.pini istedikten sonra pin isteme yerının altında form doldurma linki geldi ilk başta anketi doldurun 30 dk sonra tekrar pin isteme yerının altındaki forum doldurma linkine basın bu kez kimlik ile onaylatabiliriz

ilk gelen anketi gönderdikten 30 dk sonra kimlik ile onaylatma formu geliyor bizzat dün denedım

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------

dün 3.pini istedikten sonra pin isteme yerının altında form doldurma linki geldi ilk başta anketi doldurun 30 dk sonra tekrar pin isteme yerının altındaki forum doldurma linkine basın bu kez kimlik ile onaylatabiliriz

Form doldurdum ama 2 - 3 saattir kimlik onayı linki gelmiyor aynı seyleri yapıp duruyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri