Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YT kafayı yemiş galiba kazanç vericem bilgilendirme için 500 tl bekliyodum eylül ayı 660 tl idi 1660 tl kesinleşmiş
Valla hocam benim adsenseye bağlı hiçbir kanalim kapanmadi ama banlanir diye düşünüyorum ne yaptığı belli değil ytnindoğru kafasına göre dağıtmış yine Adsense. bir hesabımda %60 kesinti diğerinde %220 fazlalık var. Bunlar anormal olanlar spama düşen adsensedekiler. Spama düşmeyen adsenseler 2 side %17-18.
doğru kafasına göre dağıtmış yine Adsense. bir hesabımda %60 kesinti diğerinde %220 fazlalık var. Bunlar anormal olanlar spama düşen adsensedekiler. Spama düşmeyen adsenseler 2 side %17-18.
Kanalları bekletipte mi bağlıyorsun.YT kafayı yemiş galiba kazanç vericem bilgilendirme için 500 tl bekliyodum eylül ayı 660 tl idi 1660 tl kesinleşmiş
Kanalları bekletipte mi ağlıyorsun.
Aynı durum bendede var hatta bitçok hesapta
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.