2015 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oct 21, 2015 Automatic payment in progress: Bank account • • •

konuyu bosuna upladigim icin ozur dilerim bir sey rica ediyorum parasi otomatige gecen yada parasi yatan arkadaslar acaba yeni acilan adsense mi eskimi yazarsa cok memnun olurum

seninki muhtemelen yeni adsense ilk ödeme alacakların 1 gün sonra işleme giriyor akşam işleme girmeye başlar ilk ödeme alacaklar yarına kadar sarkabiliyor

konuyu bosuna upladigim icin ozur dilerim bir sey rica ediyorum parasi otomatige gecen yada parasi yatan arkadaslar acaba yeni acilan adsense mi eskimi yazarsa cok memnun olurum

Sorun hocam sorun ki sağlam kalanlarda ban yesin.Lütfen rica ediyorum "Özel mesaj" ile sorularınızı sorunuz.Şu an adsense ekibi tetikde bekliyor.

Merhaba arkadaslar işleme girdiğini daha once yazdım.

3 adet hesabım işleme girmiş . Kazanclarımın 2 adsense 3 hane 1 tanesi 4 hane. Sizin kazanclara göre büyük paralar değil. Ayrıca söyle bir durum daha var 2 hesaba 1 pc den giriyorum ccleaner kullanıyorum ip reset ekstra bişi yapmıyorum. 3 hesabımdan 2 si aynı soyadlı 1 tanesi farklı soyadlı birinin. Hesaplarımın hepsi 2013 yılındaki buyuk temizlemeden sonra acıldı . Herhangi bir işlem yapmadım , banka adı değiştirme , bilgi guncelleme vs.

4 haneli kazancımın %75'i spam youtube kazanc. %25'ide blogger kazancı .
Adsensim youtube adsensi ve blog kullanabiliyorum. Toplam 14 Kanal eklemişimdir. Bunun için bir site kullandım hızlı video yuklemek (sizin tabirinizle kalitesiz spam)
4 tanesi anında kapatıldı (adsense baglı halde) video eklediğim anda. Spamdan kanalım kapandı. Sonra Diger 10 kanalım kapanmadan ben videoları yeter bu kadar para dedim kapattım. Geri kalan %25 ide organik gelen blog hitimden sagladım . Adsense gider diye cok bekledim. Analiz yapanlara belki bu bilgiler yardımcı olur .

Diger 10 kanalım kapanmadan ben videoları yeter bu kadar para dedim kapattım.
Bu yazın beni benden aldı hocam. 6 kanalımdan 2si kapanmıştı 3 tanesini ben sildim telif topluluktan 1 tane sağlam kalmıstı günlük 3 hane bırakan belki onu da silsem hesap kanalsız oldugu icin alırım demiştim sonra burda bos adsenselerin kapatıldığını da cok kişiden duyunca aman kalsın dedim. Şimdi bu yazıyı okuyunca acaba silsem banlanmama ihtimalim var mıydı diyorum yazık oldu 5k ya :S
hocam 10 tane adsense 1 er tane kanal baglayıp tek pc den pın beklemek mantıklı olurmu sence?

Adsensenin A...sını A....nı S...sini var ya tam işlem günü adsense mi kapatılır? Bu kadar ******** bir firma olur mu adamlar göz göre göre paraya konuyorlar.

Şükür işlemde. Bütün kıyımları atlattık.
B42m8v.png

Bu aşamadan sonra yatmama gibi bir durum olmaz heralde değil mi ? Hesaba yatmasını çok beklemem yani.

Şükür işlemde. Bütün kıyımları atlattık.
B42m8v.png

Bu aşamadan sonra yatmama gibi bir durum olmaz heralde değil mi ? Hesaba yatmasını çok beklemem yani.

şu son zamanlarda para hesabına bile yatsa bir dur düşün emin olma derim bu aralar olmaz dediğim ne var oluyor

bu ay pin girip işleme girmeyen varmı arkadaşlar benimki girmemiş bu ay pin girmiştim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri