Cumaniz mübarek.olsun arkadaşlar
İnşallah hayirlisiyla almak dileği ile
Bismillahirrahmanirrahim
İnşallah hayirlisiyla almak dileği ile
Bismillahirrahmanirrahim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimki daha yakın duyuralım buradan
26 temmuz da hayırlısıyla bizde katılıyoruz evlilik kervanına,darısı tüm bekarların başına sağlıkla, huzurla, imanla dolu bir evlilik
admin geçen ay yüksek hasılatımı aldım eğer bu ay aksilik olmazsa bu ayda mükemmel bi mevla alacam umarım sıkıntı yaşanmaz yada iskonto fazla olmaz
Mevlam ayrılık vermesin, gökte uçan kuşa Leyla'm
amin kardeş
inşallah bu ay herkes parasını geçen ayla birlikte alırda bu kadar stresi atlatırız arkadaşlar. Gerçi [MENTION=9224]mNote[/MENTION] açmış konuyu sıkıntı olacağını sanmıyorum![]()
bugün gecemi kesinleşir yarın falanmı acaba?
ikisi birden yatacak inşallah hocam bu ay. sorma çok pis taklaya getirdi bizi sanada ayıp oldu farkındayım amaParayi alamadiktan sonra bugun kesinlessr ne yarin kesinlesse ne
Alacagim cok cok az miktar hatta 2 aylik alacak siniri zor gecen tutan ama ayar oldum adsense![]()
ikisi birden yatacak inşallah hocam bu ay. sorma çok pis taklaya getirdi bizi sanada ayıp oldu farkındayım ama![]()
ikisi birden yatacak inşallah hocam bu ay. sorma çok pis taklaya getirdi bizi sanada ayıp oldu farkındayım ama![]()
hocam şu paralar yatsın yeminlen sana seminer vericem sözAyip sorun degil hocam islerin vardir anliyorum seni de ama bayramdan sonra ciddi ciddi gorusmeye ihtiyacim var haberin olsun , bir daha sallarsan bu sefer walla kuserim![]()
hocam şu paralar yatsın yeminlen sana seminer vericem söz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.